Ghid pariuri sportive online Netbet

348

In acest articol vei afla aproape orice te intereseaza despre Netbet, singura agentie de pariuri online licentiata in Romania la care avem bonusuri pentru fiecare din primele 5 depuneri.

Poate te intrebi de ce sa alegi aceasta agentie pentru a paria online. Iti recomand sa citesti articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Netbet pentru a vedea care sunt principalele motive pentru care are trebui sa alegi acest operator de jocuri de noroc pe internet.

Pana sa incepi sa joci pariuri online la Netbet poti arunca o privire peste articolul Parerile pariorilor despre Netbet. Acolo vei afla ce experiente au alti pariori cu aceasta casa de pariuri. In cazul in care ai ajuns la acest ghid dupa ce ai jucat deja la Netbet ti-am fi recunoscatori daca ai accesa link-ul de mai sus si ne-ai spune parerea ta despre aceasta agentie de pariuri.


Deschiderea contului
In articolul Cum deschid cont la Netbet am explicat in detaliu ce trebuie sa faci pentru a fi client Netbet. Citeste cu atentie acel tutorial si cu siguranta nu vei intampina probleme la crearea contului.

Bonusuri
Netbet acorda bonus pentru fiecare din primele 5 depuneri, mai acorda si bonus pentru primul pariu de pe mobil, dar si castiguri marite la pariurile multiple. Despre toate acestea am scris detaliat in articolul Bonusuri si pariuri la Netbet.

Click aici pentru a primi bonusurile de pana la 1.500 RON!

Depunerea banilor
Dupa ce a fost creat contul urmeaza depunerea. Ai mai multe metode prin care sa-ti alimentezi contul, inclusiv cardul de credit / debit, Paysafecard si, poate cel mai important, direct din anumite locatii stradale unde poti depune bani doar cu buletinul, fara sa fie necesar un cont bancar. In articolul Cum depun bani de la Netbet vezi care sunt aceste metode si toate detaliile care conteaza atunci cand vrei sa bagati bani in contul Netbet online.

Plasarea pariurilor
Indiferent daca doresti sa plasezi un pariu simplu, multiplu sau in sistem iti va fi foarte usor s-o faci. Am explicat in detaliu cum joci aceste tipuri de pariuri in articolul Cum pariez online la Netbet.

Verificarea contului
In maxim 30 de zile de la deschiderea contului este necesara si verificarea identitatii si, posibil, a adresei de domiciliu. Cum se fac acestea afli din articolul Cum fac verificarea contului la Netbet.

Pariuri de pe telefon
La Netbet ai aplicatie pentru pariuri de pe telefon si tableta, indiferent daca dispui de un dispozitiv cu Android sau de unul cu iOS. De unde se descarca aplicatia pentru Android de la Netbet, dar si ce varianta ai in cazul in care nu vi sa descarci o astfel de aplicatie afli din articolul Pariuri de pe mobil la Netbet.

Retragerea banilor
Ai ajuns in momentul fericit in care vrei sa retragi bani de la Netbet si nu stii ce ai de facut? M-am gandit si la acest lucru si ti-am explicat toate detaliile in articolul Cum retrag bani de la Netbet. Tot in acel articol afli daca si ce taxe percepe aceasta casa de pariuri atunci cand efectuezi o retragere.

In cazul in care dupa ce ai parcurs acest ghid si articolele catre care te-am indrumat inca ai neclaritati in legatura cu casa de pariuri online Netbet poti sa lasi intrebarile in sectiunea de comentarii de mai jos.

Click aici pentru a deschide un cont nou la Netbet!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here