3 motive pentru care merita sa pariezi la Netbet

Home » 3 motive pentru care merita sa pariezi la Netbet

In acest articol iti voi prezenta 3 dintre motivele pentru care noi credem ca merita sa incerci casa de pariuri online Netbet.

1. Bonusuri si promotii la Netbet


Netbet este la momentul actual singura casa de pariuri online care ofera bonusuri la fiecare din primele 5 depuneri. Prin aceste bonusuri vei putea sa-ti dublezi aceste depozite si sa ajungi la un total al bonusurilor de 1.500 RON, asta in conditiile in care tu ai depus 1.500 RON. In plus casa de pariuri mai acorda si bonus la primul pariu plasat de pe mobil plus multe alte bonusuri si promotii pentru cele mai tari competitii sportive. De astfel de oferte promotionale rar vei beneficia la alte agentii de pariuri.

Deschideti cont acum la Netbet pentru a va bucura de aceste bonusuri si promotii!

Deschide un cont la Netbet de pe acest LINK si ai 30 de zile de Acces GARANTAT in Comunitatea Superpont Premium!

2. Cash out partial


Cu functia cash out controlul este la tine! In momentul in care nu esti multumit de desfasurarea unei partide pe care ai pariat sau in momentul in care pe un bilet cu multe meciuri poti da cash out. Folosind aceasta functie fie iti asiguri o parte din castiguri, fie acoperi o parte din pierderi. Important este sa dai acest cash out calculat, astfel incat sa fie o facilitate utila pentru tine. Netbet vine in plus fata de concurenta cu cash out-ul partial. Prin acesta inchizi doar o parte din pariu si ramai cu cealalta parte a mizei in desfasurare. Probabil ai avut momente cand ti-ai fi dorit la un moment dat, pe un bilet in care mai stateai in 1-2 meciuri, pe de o parte sa asiguri o parte din castig iar pe de alta parte sa ai sansa sa castigi biletul daca vor iesi si meciurile ramase. La Netbet acest lucru este posibil.

3. Singura casa de pariuri online recomandata la care nu este necesar un cont bancar.
Din cele 6 case de pariuri online la care iti recomandam sa joci Netbet este singura la care n-ai nevoie de un cont bancar. Acest lucru este posibil deoarece Netbet accepta depuneri si retrageri prin intermediul Smith&Smith, o institutie de plata prin care iti poti alimenta contul de pariere online si poti retrage castigurile. Prin urmare daca pana acum joci la agentia x sau y deoarece n-aveai nevoie de card si depuneai / retrageai banii direct din agentiile stradale, acelasi lucru il poti face si la Netbet. Marele avantaj este ca daca deschizi cont la Netbet de pe site-ul nostru te vom putea ajuta pe viitor in cazul in care ai o problema rezolvabila cu Netbet, lucru care nu-l putem face daca s-ar intampla acelasi lucru cu agentiile x sau y (n-am scris numele agentiilor deoarece nu doresc sa se considere anti-reclama), agentii la care de asemenea se poate paria online fara sa fie nevoie de card.

Mai sunt cu siguranta motive pentru care merita sa incerci agentia de pariuri Netbet dar acestea ar fi principalele 3 in opinia noastra!

Inregistreaza-te aici la Netbet si pariaza la una dintre cele mai bune case de pariuri online din Romania!

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPOZIT!

222 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

101 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Burning Hot

250 rotiri Gates of Olympus FĂRĂ DEPOZIT!

500 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

Până la 200 rotiri Fără Depunere AICI!