Bonusuri si promotii la Netbet

Home » Bonusuri si promotii la Netbet

Netbet este casa de pariuri online la care avem parte de cele mai multe bonusuri si promotii, acesta fiind si unul dintre cele 3 motive pentru care merita sa pariezi la Netbet. In acest articol iti voi prezenta 3 bonusuri Netbet, cele care sunt disponbile de mai mult timp. Alaturi de acestea mai avem constant promotii pentru clientii noi (cote marite pentru victoriile anumitor echipe de fotbal) si pentru clientii existenti (pentru anumite competitii de fotbal, pentru meciurile de fotbal foarte importante, pentru anumite turnee de tenis etc). Toate acestea le gasesti pe pagina Promotii de pe site-ul de pariuri sportive al Netbet.

Bonus Netbet – pachet de bonus de 1.500 RON – Click AICI sa incasezi Bonusul!

Netbet este singura casa de pariuri online care ofera bonusuri la fiecare din primele 5 depuneri

Citeste in continuare cu atentie acest articol pentru a vedea cum se obtin toate aceste bonusuri.

Bonus pentru prima depunere – 100% pana la 450 RON
Introdu codul bonus NETBET1 atunci cand efectuezi prima depunere si vei primi suma depusa sub forma de bonus pana la cel mult 450 RON. Asta inseamna ca daca faci o depunere de 450 RON vei avea 900 RON pentru pariuri.

Bonus pentru a doua depunere – 100% pana la 100 RON
In cazul in care ai ajuns cu banca pe 0 poti aplica pentru acest bonus introducand codul bonus NETBET2 atunci cand faci cea de-a doua depunere.

Bonus pentru a doua depunere – 100% pana la 200 RON
In cazul in care ai ajuns cu banca pe 0 dupa ce ai utilizat si bonusul pentru a doua depuner poti aplica pentru acest bonus introducand codul bonus NETBET3 atunci cand faci cel de-al treilea depozit.

Bonus pentru a doua depunere – 100% pana la 300 RON
In cazul in care ai ajuns cu banca pe 0 dupa ce ai utilizat si bonusul pentru a treia depunere poti aplica pentru acest bonus introducand codul bonus NETBET4 atunci cand faci cel de-al patrulea depozit.

Bonus pentru a doua depunere – 100% pana la 450 RON
In cazul in care ai ajuns cu banca pe 0 dupa ce ai utilizat si bonusul pentru a treia depunere poti aplica pentru acest bonus introducand codul bonus NETBET4 atunci cand faci cel de-al patrulea depozit.

Deschide un cont nou la Netbet de pe linkurile din acest articol si ai GARANTAT 30 de zile de Abonament Superpont Premium GRATUIT! 

Intra in Cea Mai Buna Comunitate de Pariori din Romania 100% GRATUIT! Click AICI!

Ce trebuie sa stii despre pachetul de bonusuri de la Netbet – Vezi AICI ce cred pariorii despre asta!

  • Depunerile efectuate prin Neteller si Skrill nu sunt eligibile pentru bonus.
  • Bonusurile pentru depozitele 2, 3, 4 si 5 se obtin doar daca balanta contului a ajuns pe 0 si nu mai exista pariuri in desfasurare sau daca cerintele de rulaj pentru bonusul precedent a fost efectuat si intre timp n-ai efectuat vreo retragere.
  • In momentul in care soliciti o retragere nu vei mai putea beneficia de celelalte bonusuri.
  • Daca n-ai introdus codul bonus NETBET1 pentru prima depunere nu vei mai putea beneficia de celelalte 4 bonusuri.
  • Vei putea paria din suma bonus dupa ce suma depusa a fost pariata o data pe cote de cel putin 1.60 si pariurile plasate din acei bani au fost validate.
  • Pariurile simple (un meci pe bilet) de tip handicap si peste/sub nu vor contribui la conditiile de rulaj (pot fi jucate doar ca nu se iau in calcul la rulaj).
  • Pariurile la care se da cash out nu sunt luate in calcul la rulaj.
  • Suma depusa si bonusul vor trebui rulate de 4 ori pe cote de cel putin 1.60 in maxim 60 de zile inainte de a putea solicita o retragere.
  • Suma plasata pentru activarea bonusului nu se ia in calcul la rulaj.
  • Pariul este luat in calcul la rulaj doar dupa ce a fost stabilit (castigat/pierdut).

Exemplu rulaj bonus maxim pentru prima depunere
Depune 450 RON folosind codul bonus NETBET1. Joaca 450 RON pe pariuri eligibile (pariu eligibil = pariu cu cota minima 1.60 care sa nu fie simplu de tipul handicap sau peste / sub). O data stabilite acele pariuri vei putea paria si din bonusul de 450 RON. Acum vei avea de rulat 3.600 RON pe pariuri eligibile. Daca ai facut rulajul si nu vrei sa retragi bani din cont poti aplica pentru bonusul pentru a doua depunere; daca intre timp ai ajuns cu banca pe 0 si nu ai pariuri in desfasurare de asemenea poti aplica pentru bonusul 2.

Click aici pentru a deschide cont la Netbet si pentru a lua bonusurile de 1.550 RON!

Bonus Netbet – pariu gratuit de pe mobil

Netbet acorda si un pariu gratuit atunci cand plasati primul pariu de pe mobil. Valoarea pariului gratuit este de 40 RON si va fi acordat atunci cand plasezi primul pariu de pe telefon sau tableta pe o cota de cel putin 1.60. Primesti acest free bet doar daca te inregistrezi la promotie accesand butonul Inscriere din pagina promotiei de pe site-ul casei de pariuri Netbet.

Pariul gratuit va fi creditat in cont in decurs de 24 de ore de la data validarii pariului eligibil. El va trebui jucat in maxim 7 zile pe un bilet cu o cota de cel putin 1.60. In cazul in care acel pariu gratuit va fi castigat in contul Netbet va fi creditat doar profitul (castig total – 40) sub forma de bani reali, bani ce pot fi retrasi fara alte conditii de rulaj.

Joaca aici un pariu GRATUIT de 40 RON de pe mobil la Netbet!

Bonus Netbet pentru pariuri multiple

Atat de dragi multora, pariurile multiple iti aduc la Netbet castiguri suplimentare. Dupa cum poti vedea si in imaginea de mai sus castigul minim este de 3% pentru bilete cu 3 pronosticuri, iar cel maxim este de 50% pentru bilete cu minim 13 pronosticuri. Castigurile suplimentare sunt acordate sub forma de bani reali, care n-au conditii de rulaj.

Un pariu multiplu cu minim 3 pronosticuri este eligibil pentru promotie daca fiecare selectie de pe bilet are cota minima 1.20. De asemenea mai trebuie avut in vedere faptul ca doar evenimentele din tenis, baschet, hochei pe gheata, baseball si fotbal se califica pentru acest bonus. In plus, la fotbal doar anumite competitii (majoritatea celor de mana a intaia si a doua – inclusiv, de exemplu, Anglia League Two sau Belgia Proximus League) sunt eligibile pentru bonus.

Atunci cand vei selecta pe biletul de pariere minim 3 pronosticuri vei vedea ca o sa fie afisat si eventualul bonus. In cazul in care acest procent nu este afisat, precum in imaginea de mai jos, inseamna ca ai pe bilet unul sau mai multe evenimente care nu sunt eligibile pentru bonus. In aceasta situatie verifica in primul rand cerinta de cota minima 1.20 iar dupa aceea poti sterge de pe bilet, in ordine, evenimentele din competitii mai putin importante, asta pentru a vedea este este evenimentul sau care sunt evenimentele care te impiedica sa iei bonus.

Exemplu de bonus multiplu la Netbet: Un bilet cu 13 meciuri jucat cu 100 RON care contine doar cote de 1.20 v-ar aduce in mod normal un castig de 1.070 RON. Datorita acestei promotii vei mai primi suplimentar inca 535 RON si astfel vei avea un castig total de 1.605 RON.

Pariaza acum bilete multiple la Netbet cu Bonus initial de 1550 RON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPOZIT!

333 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

100 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

222 rotiri Burning Hot FĂRĂ DEPOZIT!

888 rotiri + 24 lei Freebet FĂRĂ DEPOZIT

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

Pariază la EURO 2024 cu un SUPER BONUS!

 

Bonus EURO 2024!