Cum fac verificarea contului la Netbet

440

La Netbet, ca de altfel la oricare alta casa de pariuri online licentiata in Romania, este necesara verificarea contului. Acest lucru ar fi de preferat sa fie facut inainte de a efectua depuneri si retrageri din contul Netbet.

Deschide cont nou la Netbet de pe acest LINK si ai GARANTAT 30 de zile de Acces Liber pe Grupul Premium!

Ai 2 variante prin care poti face aceasta verificare:

  1. Intri aici pe Netbet si te loghezi in cont > accesezi meniul Asistenta > accesezi sectiunea Documente > accesezi Alege Fisier > incarci o copie a cartii de identitate.
  2. Trimiti o copie a cartii de identitate de adresa de e-mail [email protected] (mail-ul trebuie trimis de pe adresa folosita atunci cand te-ai inregistrat la Netbet).

In cazul in care exista suspiciuni in legatura cu contul tau este posibil sa-ti fie solicitate si documente suplimentare pentru verificarea contului. Aceste documente reprezinta o dovada a validicitatii adresei de domiciliu (poti sa trimiti o factura de utilitati, daca ai pe numele tau, sau un extras de cont bancar detaliat) si o dovada a metodei de plata (copie fata / verso a cardului – ai grija sa acoperi codul de securitate de pe verso si ultimele cifre ale numarului cardului).

O verificare mai rapida (inainte de a ajunge la limita maxima de 30 de zile) a contului te ajuta sa ai parte de:

  • o procesare mai rapida a retragerilor.
  • eliminarea limitei de depunere de 1.000 RON
  • bonusuri si promotii mai atractive
  • raspunsuri rapide din partea serviciului de relatii cu clientii.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii este ca daca ai depus bani in contul Netbet si n-ai finalizat verificarea in 30 de zile de la inregistrare contul tau va fi inchis si toti banii vor fi virati catre bugetul de stat. Asa prevede legea care reglementeaza jocurile de noroc online in Romania.

Pariaza acum la Netbet si profita de bonusurile pentru primele 5 depuneri de pana la 1.500 RON!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here