Cum depun si cum retrag bani de la Netbet

3676

Ai vazut cum se deschide un cont la Netbet si vrei sa-l alimentezi cu bani? Ai reusit sa castigi pentru prima data la Netbet si doriesti sa faci prima retragere? Daca raspunsul este pozitiv la oricare din aceste intrebari citesti acest articol pentru a vedea cat de simplu depui si apoi retragi bani din contul acestui operator de jocuri de noroc online.

Vrei un bonus de 1550 RON la fiecare din primele 5 depuneri? Da click aici!

Cum depun bani la Netbet?

In momentul in care esti logat in cont da click sus pe optiunea “Depunere”

.

Se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos. La “Cod bonus pentru depozit” trebuie sa introduci codul NETBET1 si sa dai click pe “Activare” daca doresti sa beneficiezi de pachetul de bonusuri oferit de Netbet si sa primesti in prima faza bonus 100% din prima depunere pana la 450 RON.

Acum selecteaza una din cele 10 metode de plata printr-un click pe ea.

Deschide un cont nou la Netbet de pe linkurile din acest articol si ai GARANTAT 30 de zile de Abonament Superpont Premium GRATUIT!

Intra in Cea Mai Buna Comunitate de Pariori din Romania 100% GRATUIT! Click AICI!

Depunerea cu cardul la Netbet

Am selectat depunerea cu cardul si se va deschide un formular de forma aceasta:

Completeaza datele solicitate dupa cum iti voi arata in continuare.

 • Suma: selecteaza una din cele 3 sume sau scrie suma cu care doresti sa alimentezi contul Netbet; recomand o prima depunere de 450 RON pentru a primi bonusul maxim de 450 RON.
 • Tipul cardului: ai posibilitatea sa selectezi tipul cardului tau
 • Numarul cardului: scrie numarul cardului format din 16 cifre
 • Numele asa cum apare pe card: nu cred ca mai este nevoie de vreo explicatie; doar de o precizare: numele de pe card trebuie sa fie identic cu numele folosit la deschiderea contului; in caz contrar (chiar daca s-ar putea sa se poata face depunerea) contul va fi blocat la un moment dat si toti banii vor fi virati la bugetul statului.
 • Data expirarii: selecteaza luna si anul in care va expira cardul, le gasesti pe fata acestuia.
 • Codul de securitate al cardului: este un cod care este scris pe spatele cardului (a nu se confunda cu numarul cardului).
 • Bifeaza casuta din dreptul la “Doriti salvarea detaliilor acestui card?” daca doresti sa fie salvate toate detaliile scrise mai sus. Daca o vei bifa la urmatoarele depuneri nu va mai trebui scrisa decat suma si codul de securitate.
 • Da click pe “Efectuare depunere” pentru a finaliza depozitul.

Depunerea cu Paysafecard la Netbet si depunerea cu Skrill si Skrill 1-Tap la Netbet

Am trecut toate cele 3 metode aici deoarece in toate cazurile vei fi nevoit sa scrii adresa de mail a contului, Paysafecard sau Skrill / Skrill 1-Tap si sa dai click pe butonul “Efectuare depunere“.

Vei fi redirectionat catre site-urile portofelelor de plata respective, acolo unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi depozitelor.

Depunerea cu cardul Netbet

La Netbet se poate depune chiar si cu cardul propriu al operatorului. Acesta este acordat gratuit la efectuarea primei depuneri si cu ajutorul lui vei putea depune direct din locatiile din reteaua Cash Card Netbet (gasesti aceste locatii accesand pe site-ul Netbet aceasta metoda de plata). Pur si simplu mergi cu acel card si cu un act de identitate intr-o locatie, spune ce suma doresti sa depui si o sa-ti fie alimentat contul.

Depunerea prn agentiile Smith&Smith la casa de pariuri online Netbet

Smith&Smith este o institutie de plata la care poti sa-ti alimentezi contul Netbet online. Nu trebuie decat sa mergi intr-o locatie Smith&Smith cu un act de identitate.

Atat depunerile cu cardul Netbet, cat si cele din agentiile Smith&Smith sunt in avantajul celor care nu vor sa lucreze cu bancile. N-ai nevoie de cont bancar pentru a depune bani prin aceste 2 metode de plata.

Depunerea prin Trustly

Suma minima ce poate fi depusa prin aceasta metoda este de 200 RON. Odata scrisa suma si apasat butonul “Efectuare depunere” vei fi redirectionat catre o pagina unde va trebui sa bifezi banca la care ai cont (daca ea se regaseste in lista). Nu intru in detalii deoarece toate celelalte metode prezentate mai sus sunt alternative mai bune decat Trustly.

Depunerea prin Fast Bank Transfer

Se poate alimenta contul Netbet si prin transfer bancar rapid, dar nu recomand aceasta modalitate de plata deoarece banii nu vor fi creditati instant in contul de pariuri (precum in celelalte cazuri) ci poate dura pana la 14 zile lucratoare efectuarea tranzactiei.

Care este depunerea minima la Netbet?

Ai vazut care sunt metodele prin care poti depune bani in contul de pariuri online Netbet, acum sa vedem care sunt limitele minime pe care le poti depune. Acestea variaza in functie de metoda de plata, astfel:

 • Card de credit/debit – 20 RON
 • Skrill – 20 RON
 • Neteller – 40 RON
 • Paysafecard – 20 RON
 • Fast Bank Transfer – 40 RON
 • Smith & Smith – 50 RON
 • Card Netbet – 10 RON

Taxe depuneri la Netbet

Indiferent de metoda de plata prin care alegi sa-ti alimentezi contul nu vei fi nevoit sa platesti vreo taxa.

Cum retrag bani la Netbet?

Retragerea banilor din contul Netbet (click aici pentru a deschide cont) este la fel de simpla ca si depunerea, poate chiar mai simpla.

Trebuie in primul rand sa ai in vedere ca este necesara verificarea contului Netbet inaintea de a face prima retragere.

Pentru a scoate bani din contul Netbet va trebui sa dai click pe butonul “Casierie“. Il ai in partea superioara a paginii web (vezi prima imagine din articol pentru a afla exact unde-l gasesti). Acum se va deschide “Cashier”-ul, acolo unde trebuie sa dai click pe “Retragere”, dupa care o sa-ti fie afisate toate metodele de plata. Cele care sunt disponibile pentru retragerea ta apar pe un fond mai deschis (vezi “Transfer bancar” si “Trustly” in imaginea de mai jos).

Metodele de plata prin care se pot retrage bani din contul Netbet sunt:

 • Transfer bancar va trebui sa scrii toate detaliile contului bancar, din nou nu este o metoda pe care s-o recomand; trebuie folosita doar in cazuri extreme (de exemplu daca ai depus cu cardul Netbet sau cardul tau nu este acceptat pentru retragere)
 • Trustly – banii ajung in contul bancar via Trustly, dar de asemenea
 • Carte de credit – daca ai depus cu un card de credit vei putea retrage banii inapoi pe el.
 • Skrill / Neteller / Paysafecard – daca ai depus printr-unul din aceste portofele electronice poti sa si retraga banii din contul Netbet tot acolo.
 • Smith & Smith – solicita o retragere intr-una din agentiile Smith&Smith; pentru a primi banii va trebui sa prezenti la sediul agentiei cu codul unic de identificare, cod care va fi trimis pe e-mail in momentul in care retragerea a fost procesata.

Care este retragerea minima la Netbet?

Retragerea minima de la Netbet difera in functie de metoda aleasa. Ea poate ajunge pana la cel mult 80 RON.

 • Card de credit/debit – 80 RON
 • Skrill – 20 RON
 • Neteller – 80 RON
 • Paysafecard – 20 RON
 • Smith & Smith – 50 RON

Taxe retrageri la Netbet

Indiferent de metoda de plata prin care alegi sa retragi bani din contul Netbet online nu vei fi nevoit sa platiti vreo taxa. Totusi, cu exceptia retragerii prin transfer bancar o sa pierzi o foarte mica parte din suma datorita comisionului perceput la conversia valutara. Chiar daca ambele conturi sunt in RON banii de la Netbet catre procesatorul de plati pleaca in euro, urmand ca apoi sa aiba loc din nou conversia pentru a va fi creditati leii in cont.

In cazul in care ai nelamuriri legate de metodele de depunere si retragere bani de la Netbet poti sa lasi un comentariu in sectiunea de mai jos si va vom oferi un raspuns in cel mai scurt timp.

Click aici pentru a deschide cont la Netbet si pentru a primi bonusuri de pana la 1.550 RON!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here