Cum pariez online la Netbet

114

Vrei sa pariezi online la Netbet si nu stii cum? Nu este nici o problema! In acest articol iti voi arata cat de simplu se poate plasa un pariu simplu, multiplu sau sistem la Netbet.

Cum pariez bilet simplu la Netbet

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment nu trebuie decat sa intri pe pagina Sport de pe site-ul casei de pariuri. Acolo ai mai multe variante, toate afisate in partea stanga a paginii web:

  1. In casuta “Cautare pariuri” scrie numele unei echipe, unui jucator sau numele unei competitii pe care vrei sa plasezi un pariu.
  2. Mai jos de acea casuta ai “Cele mai populare“, acelea fiind ligile pe care pariaza cei mai multi utilizatori ai casei de pariuri in perioada respectiva.
  3. Si mai jos vei gasi lista cu sporturi, da click pe sportul pe care vrei sa pariezi, apoi pe tara si ulterior pe competitia cautata.

Deschide un cont nou la Netbet de pe linkurile din acest articol si ai GARANTAT 30 de zile de Abonament Superpont Premium GRATUIT! 

Intra in Cea Mai Buna Comunitate de Pariori din Romania 100% GRATUIT! Click AICI!

In momentul in care ai selectat ceea ce cautai in centrul paginiii web o sa-ti fi afisat evenimentul sau evenimentele disponibile pentru pariere care corespund cautarii tale.

Eu am dat click pe WTA Roma – TV (acel TV inseamna ca meciurile din competitia respectiva pot fi urmarite live video gratuit pe site-ul Netbet) si mi-au fost afisate meciurile disponibile pentru pariere.

Acum din nou ai mai multe alternative:

  1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final al unui meci din lista da click efectiv pe cota acestuia.
  2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci fie dai click pe numele jucatoarelor / echipelor fie dai click pe numarul cu + in fata din dreptul meciului dorit (de exemplu daca as fi vrut sa vad oferta de pariere la meciul Juliei Goerges ar fi trebuit sa dau click pe +5 sau pe linkul pus pe numele jucatoarelor.
  3. Daca vrei sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile disponibile dar pentru alt tip de pariu, nu pentru rezultatul final ai in partea de sus “Toate pariurile“. Daca dai click pe acel buton o sa poti schimba tipul de pariu din castigator final in tipul dorit.

In momentul in care ai selectat un pronostic el va aparea pe un fond verde (precum in imaginea de mai jos) si totodata in partea dreapta a paginii web se va deschide biletul de pariuri.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea apare 10) si sa dai click pe “Plaseaza pariurile” pentru a juca biletul.

Da click aici pentru a juca pariuri simple la Netbet!

Cum pariez bilet multiplu la Netbet

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic biletul de pariuri va fi comutat automat in “Combi” (in cazul in care vrei sa joci tot pariuri single da click pe “Simplu” si vei putea face acest lucru).

La biletul multiplu in momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe bilet o sa-ti apara si posibilitatea de a juca un pariu in sistem (voi vorbi despre el mai jos). Trebuie sa ai in vedere faptul ca pentru a juca un bilet multiplu la Netbet este necesar sa scrii miza dorita in casuta in dreptul careia scrie “1 pariu” (vezi imaginea de mai jos unde am scris eu miza 10). Dai click pe “Plaseaza pariurile” si biletul a fost jucat.

Joaca acum un bilet multiplu la Netbet cu Bonus pana la 1550 RON!

Cum joc pariuri in sistem la Netbet

Sistemul poate fi jucat in 2 moduri. Diferenta dintre ele nu este foarte mare!

1. In tabul Combi de pe biletul de pariuri scrii miza in dreptul sistemului dorit. Tine cont de faptul ca miza scrisa se va inmulti cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei respective (eu in imagine am scris miza 5 si cum in dreptul acelei casute avem 6 pariuri inseamna ca miza totala va fi de 30 RON).

2. In tabul Sistem apare o noutate si anume sistemele complexe. Daca “Sistem 2/4” este sinonim cu “Dublu” de la “Combi”, iar “Sistem 3/4” este sinonim cu “Triplu” la “Combi”, “Sistem – Yankee – 11 pariuri” si “Sistem – Lucky 15 – 15 pariuri”. Ce reprezinta aceste sisteme si care sunt variantele desfasurate care vor fi jucate daca se selecteaza unul din ele n-o sa explic aici, vom avea un articol special pe tema aceasta pe site. In cazul in care ai mai multe evenimente pe bilet denumirile acestor sisteme complexe vor fi altele. Revenind la plasarea pariului tip sistem la Netbet, dupa ce ai bifat sistemul pe care vrei sa-l joci nu-ti va ramane decat sa scrii miza (si aici ea se inmulteste cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei bifate) si sa dai click pe “Plaseaza pariurile“.

Acum ca ai vazut cat de usor se pariaza nu mai trebuie decat sa deschizi contul la Netbet (vezi aici un ghid pe aceasta tema) si sa plasezi primul pariu.

Inregistreaza-te aici la Netbet si vei primi bonus 100% pana la 1.500 RON la primele 5 depuneri!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here