Ghid pariuri sportive online Betano

680

Betano este casa de pariuri pe internet la care multi pariori au ales in ultimul an sa-si plaseze pariurile. Ce i-a facut pe acestia sa aleaga acest operator afli citind articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Betano.

Deschiderea contului
N-ai pariat pana acum online si ai vrea sa-ti incerci norocul la Betano dar nu stii ce ai de facut atunci cand vine vorba de crearea contului? Nu este nici o problema deoarece avem articolul Cum deschid cont la Betano in care vei vedea pas cu pas ce date trebuie sa completezi pentru a avea un cont valid la acest operator.

Bonusuri
Ai vrea sa depui 100 RON si sa pariezi imediat cu 200 RON sau poate vrei sa depui 500 RON si sa joci pariuri pe internet cu 1000 RON? Acest lucru poate fi facut daca faci primul depozit la Betano. Ce conditii de eliberare are acest bonus de 100% pana la 500 RON dar si ce alte oferte promotii gasesti la aceasta casa de pariuri afli din articolul Bonusuri si promotii la Betano.

Click aici pentru a primi bonus 100% pana la 500 RON!

Depunerea banilor
La Betano poti sa-ti alimentezi contul prin toate metodele de plata cunoscute. Indiferent de metoda aleasa nu vei plati vreo taxa si vei beneficia si despre bonusul de care am scris mai sus. Citeste articolul Cum depun bani la Betano daca vrei se afla cum se face prima depunere si care este suma minima cu care iti poti alimenta contul de pariuri online.

Plasarea pariurilor
De la pariuri simple si pana la pariuri tip sistem cu baza vei putea juca la Betano. In caz ca te intrebi cum poti juca un bilet pariuri la aceasta agentie iti recomand articolul Cum pariez online la Betano.

Verificarea contului
Putin diferit de alte case de pariuri online, la Betano trebuie sa faci verificarea contului in maxim 30 d zile de la crearea contului, nu de la efetuarea primului depozit. Despre ce documente trebuie trimise si unde trebuie sa le incarci ti-am scris in articolul Cum fac verificarea contului la Betano.

Pariuri de pe telefon
Ce au unic pariurile de pe mobil la Betano si cum poti sa descarci aplicatiile pentru pariuri sportive ale acestui operator afli citind articolul Pariuri de pe mobil la Betano.

Retragerea banilor
In articolul Cum retrag bani de la Betano ti-am prezentat atat metodele prin care poti sa scoti banii castigati la aceasta agentie de pariuri, cat si in ce situatie vei fi nevoit sa platesti o taxa de 3% din suma retrasa.

In cazul in care dupa ce ai citit acest ghid si ai accesat articolele corespunzatoare pentru fiecare sectiune in parte mai ai intrebari legate de Betano posteaza-le in sectiunea de comentarii de mai jos si vei primi un raspuns din partea unui membru al staff-ului nostru.

Click aici pentru a deschide un cont nou la Betano si ia Bonusul de 500 RON!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here