Cum fac verificarea contului la Betano

435

Pariezi la Betano de putin timp si nu stii cum sa faci verificarea contului sau ai de gand sa deschizi un cont acum si vrei sa vezi care este procedura de validare? Citeste acest articol si vei afla informatiile ce trebuie stiute despre acest subiect.

Procedura de verificare a contului Betano va trebui facuta in cel mult 30 de zile de la deschiderea contului. Daca la alte case de pariuri online este necesara efectuarea ei in maxim 30 de zile de la prima depunere, asa cum prevede legea de altfel, iata ca la Betano lucrurile stau putin diferit.

Ce documente sunt necesare pentru a verifica contul la Betano?

  • Pas 1: Document de identificare – este necesara o copie dupa cartea de identitate, pasaport sau permis de conducere.
  • Pas 2: Dovada adresei de domiciliu – va trebui sa incarci o copie dupa o factura de utilitati pe numele tau sau, daca n-ai o astfel de factura, un extras de cont bancar detaliat pe care-l poti solicita de la banca la care ai cont.
  • Pas 3: Alte documente – aici va trebui sa incarci o dovada a metodei de plata folosite la efectuarea primei depuneri (daca ai depus cu cardul o copie fata/verso a acestuia; ai grija sa acoperi ultimele 8 cifre ale cardului si codul de securitate de pe spatele acestuia).

Unde trebuie trimise documentele pentru verificarea contului la Betano?

Va trebui sa intri in contul de pariuri si sa dai click pe username-ul tau (in partea dreapta sus a paginii web). Se va deschide pagina contului tau, acolo unde va trebui sa dai click pe “Profil” si mai apoi pe “Incarcare documente“.

Indicatiile legate de formatul imaginii si de marimea acesteia le poti vedea atat in imaginea de mai sus, cat si pe site-ul de pariuri Betano, atunci cand vei incepe procesul de verificare.

Vei primi raspuns la solicitare de verificare a contului, in mod normal, in maxim 48 de ore lucratoare de la momentul trimiterii documentelor.

Deschide cont aici la Betano si vei primi bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here