Bonusuri si promotii la Betano

Home » Bonusuri si promotii la Betano

Inca de la lansarea pe piata pariurilor online din Romania Betano a propus 4 bonusuri si promotii clientilor sai. De-a lungul timpului a mai avut destul de rar alte oferte promotionale. Totusi, pentru a fi sigur ca atunci cand citesti articolul acesta promotiile si bonusurile de mai jos sunt valabile iti recomand sa intri pe betano.com si sa accesezi pagina “Promotii” din sectiunea “Pariuri“.

Bonus Betano la prima depunere: 100% pana la 500 RON – Click AICI sa il incasezi Rapid!

In momentul in care efectuezi prima depunere, Betano iti va oferi inca o data valoarea ei sub forma de bonus. Nu exista restrictie de timp sau de metoda de plata. Prin urmare chiar daca ai cont de mai mult timp dar inca n-ai depus poti sa beneficiezi de aceasta oferta.

Bonusul va fi transformat in bani cash dupa ce va fi rulat impreuna cu depunerea de 5 ori pe pariuri cu cote de cel putin 1.65. Acest rulaj trebuie facut in maxim 90 de zile de la creditarea sumei bonus in contul de pariere.

Click aici pentru a lua bonusul de pana la 500 RON oferit de clientilor noi!

Bonus Betano pentru pariuri multiple

Primesti bonus (sub forma de bani cash) pana la 50% din castigul normal daca:

  • ai pe bilete meciuri de fotbal din Champions League, Europa League, Romania Liga 1, Anglia Premier League, Italia Serie A, Spania Primera Division, Germania Bundesliga, Franta Ligue 1, Calificari Cupa Mondiala (Europa) sau meciuri de baschet din Euroliga, NBA si prima liga spaniola.
  • la fotbal pe langa faptul ca trebuie sa ai meciuri din campionatele de mai sus tipurile de pariuri trebuie sa fie urmatoarele: 1×2, sub/peste, GG/NG, iar la baschet sunt acceptate doar tipurile de pariuri: victorie, handicap, sub / peste.
  • cota minima pentru fiecare pronostic este de 1.50

Suma primita de bonus depinde de numarul de selectii de pe bilet, dupa cum urmeaza:

  • 4 selectii – bonus 10%
  • 5 selectii – bonus 15%
  • 6 selectii – bonus 20%
  • 7 selectii – bonus 25%
  • 8 selectii – bonus 30%
  • 9 selectii – bonus 40%
  • 10 selectii – bonus 50%

Poti primi maxim 3 bonusuri intr-o zi calendaristica. Suma bonus este creditata cash, poate fi retrasa imediat, cu exceptia cazurilor in care ai un bonus in desfasurare, caz in care va trebui sa rulezi acel bonus de 5 ori pe cote de minim 1.65 inainte de a putea solicita o retragere.

Pariaza acum bilete multiple la Betano cu Bonus 500 RON!

Asigurare pentru meciurile care se termina 0:0

Joaca tipurile de pariuri pauza / final sau scor corect pe un pariu simplu la Betano, pe orice meci din oferta fotbalistica si daca scorul de la final va fi de 0:00 casa de pariuri iti va returna in totalitate miza.

Pariaza acum online la Betano!

Cote cu marja 0% la Betano

La anumite meciuri din oferta de pariere, in general cele mai importante 2-3 zilei ale fiecarei zile, Betano ofera cote de exceptie deoarece marja agentiei de pariuri este de 0%.

Aceasta oferta este valabila doar la pariurile simple, pre-meci plasate pe evenimente care au in dreptul lor un semn precum cel din imaginea de mai jos.

Click aici pentru a vedea care sunt meciurile cu marja 0% de astazi!

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

200 rotiri + o Specială FĂRĂ DEPUNERE!

150 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

50 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

250 rotiri + 50 RON Bonus FĂRĂ DEPOZIT!

223 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

SPECIALĂ fără depunere și fără rulaj + 20 RON la pariuri

50 RON fără depunere la pariuri!

50 RON fără depunere >>