Cum depun si cum retrag bani la Betano

2061

Inregistrarea si activarea contului la Betano (detalii aici) se fac rapid iar imediat dupa ce le-ai facut poti trece la pasul urmator: efectuarea primei depuneri. Tine cont ca in maxim 30 de zile de la deschiderea contului este nevoie de verificarea acestuia. Cum se face aceasta afli din acest articol.

Cum depun bani la Betano?

Va trebui sa dai click pe butonul “Depunere” din partea dreapta sus a pagini web. In acel moment vei fi redirectionat catre o pagina precum cea de mai jos, pagina in care va trebui sa alegi metoda prin care sa-ti alimentezi contul de pariuri online la Betano.

La Betano sunt disponibile 6 metode de alimentare a contului, dintre care insa “Transferul bancar” nu este recomandat deoarece pana intra banii in cont poate dura o perioada mai lunga.

Depunerea cu cardul la Betano – Incaseaza INSTANT Bonusul de pana la 500 RON doar pe acest LINK!

Atunci cand efectuezi prima depunere cu cardul la Betano va trebui sa completezi un formular precum cel din imaginea de mai jos. In el va trebui sa scrii:

 • Numar card – scrie numarul din 16 cifre al cardului
 • Data expirarii – selecteaza luna si anul in care iti va expira cardul
 • Nume detinator card: trebuie sa fie identic cu numele detinatorului contului, in caz contrar vei putea efectua depuneri, dar la retrageri vei avea probleme.
 • Salveaza – da click pe acest buton pentru a inregistra cardul in sistem.

Dupa aceea dar si de fiecare data incepand cu a doua depunere pagina de depunere cu cardul de la Betano va arata precum in imaginea de mai jos. In cazul in care vei dori sa adaugi un card nou va trebui sa dai click pe butonul “Adauga card nou” (vezi foto jos) si sa completezi datele solicitate (vezi foto sus).

Pe aceasta pagina va trebui sa:

 • selectezi cardul din lista (in cazul in care ai doar un card inregistrat acesta va aparea automat)
 • scrii codul de securitate CCV2: gasesti acest cod pe spatele cardului
 • scrii suma pe care vrei s-o depui: depunerea minima este de 20 RON
 • dai click pe butonul “Depunere” pentru a efectua depunerea.

Depunerea prin Skrill, Skrill 1-Tap si Paysafecard la Betano

Indiferent care din aceste 3 metode de plata vei alege iti va aparea o pagina similara cu cea din imaginea de mai jos. Acolo va trebui sa scrii suma pe care vrei s-o depui si sa dai click pe butonul “Depunere“. Se va deschide acum pagina portofelului online ales pentru a face plata, pagina in care va trebui sa te loghezi in cont si sa confirmi plata.

Depunerea prin Neteller la Betano

Diferenta fata de depunerile prin Skrill sau Paysafecard este ca va trebui sa te loghezi in contul Neteller direct de pe pagina unde faci depunerea. In rest lucrurile stau la fel: scrii suma pe care vrei s-o depui si dai click apoi pe butonul “Depunere”.

Deschide cont aici la Betano si efectueaza prima depunere prin metoda de plata preferata!

Care este depunerea minima la Betano?

Suma minima care poate fi depusa in contul Betano depinde de metoda aleasa, astfel:

 • Card de credit / debit, Paysafecard si Skrill – 20 RON
 • Neteller – 40 RON
 • Transfer bancar – 120 RON

Taxe depunere la Betano

Indiferent de metoda de plata prin care alegi sa alimentezi contul nu vei fi nevoit sa platesti vreo taxa.

Cum retrag bani la Betano?

Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului. De asemenea nu vei putea efectua o retragere printr-o anumita metoda de plata daca n-ai folosit acea metoda si la alimentarea contului.

Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea dreapta sus pe butonul de “Depunere“. Se va deschide apoi pagina unde se fac depunerile. Pentru a efectua o retragere va trebui sa dai click pe “Retragere” (vezi prima imagine din acest articol).

La Betano poti retrage doar prin metoda prin care ai depus ultima data. Exceptie fac depunerile prin Paysafecard, caz in care va trebui sa retragi prin transfer bancar. O sa le prezint in continuare, dar fara imagini.

 • Retragere prin transfer bancar – va fi necesar sa scrii toate detaliile contului bancar, incepand cu nume, prenume, IBAN etc.
 • Retragere pe card – va fi necesara doar scrierea sumei si a parolei contului pentru a scoate banii pe card.
 • Neteller, Skrill – indiferent care din aceste 2 metode de plata alegi va trebui sa completezi doar suma ce o vrei retrasa si sa confirmi retragerea.

Care este retragerea minima la Betano?

Indiferent de metoda prin care alegi sa retragi limita minima este de 120 RON.

Taxe retragere la Betano

In decurs de 30 de zile ai 2 retrageri gratuite la Betano. Incepand cu a treia retragere din acest interval de timp se va plati o taxa de 3% din suma retrasa. De exemplu; retragi pe 27 mai, 10 iunie si 15 iunie cate 1.000 RON. La primele 2 retrageri vei primi in cont exact 1.000 RON, pe cand la retragerea din 15 iunie vei primi in cont doar 970 RON).

Click aici pentru a crea un cont de pariuri la Betano cu BONUS pana la 500 RON!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here