Pariuri de pe mobil la Betano

371

La Betano poti sa pariezi oriunde te-ai afla, in orice moment din zi sau din noapte. Acest lucru este posibil datorita faptului ca avem o versiune de mobil a site-ului web, dar si aplicatii pentru Android si IOS.

Deschide cont aici la Betano pentru a paria de pe mobil sau tableta!

Aplicatia Betano pentru Android

Pentru a descarca aceasta aplicatie va trebui sa intri de pe mobilul tau pe linkul https://mro.betano.com/android. Acolo va trebui sa dai click pe imaginea verde, cea pe care scrie “SPORTSBOOK”.

Pentru a instala aplicatia este necesar sa activezi “Sursele necunoscute”, lucru pe care-l poti face intrand la setarile telefonului tau, apoi alegi Securitate sau Apps pe unele dispozitive si in final bifezi casuta “Surse necunoscute”. Dupa aceea nu-ti mai ramane decat sa descarci aplicatia.

Aplicatia Betano pentru iPhone si iPad

Descarcarea se face ca la oricare alta aplicatie, adica intrand in AppStore si cautand acolo “Betano“; apoi va trebui doar sa selectezi dintre aplicatiile afisate pe cea pentru pariuri sportive si s-o descarci.

Site-ul Betano pentru mobil este optimizat. Pentru a-l accesa trebuie sa intri pe https://mro.betano.com/

Caracterisitici speciale avute de Betano pe mobil:

  • My Live – iti personalizezi pagina de pariuri live alegand meciurile, ligile si tipurile de pariuri favorite pe care vrei sa le joci live, astfel incat acestea iti vor aparea de fiecare data in prim-plan.
  • Speedbet – apesi si mentii apasat pe o cota si astfel vei activa Speedbet, optiune care poti plasa un pariu in doar 2 secunde.
  • Pagina Fierbinte – acolo vei gasi cele mai populare pariuri, meciurile cele mai interesante ale zilei si meciurile cu Marja 0%.
  • Talk n’bet – daca ai un telefon care opereaza pe iOS vei putea utiliza aceasta optiune care iti permite sa plasezi pariuri prin comanda vocala. Spui numele echipei care joaca live, spui ce pariu vrei sa joci si miza pe care vrei s-o joci si in final nu va mai trebui sa dai click pe ecranul mobilului decat pentru a confirma pariul.
  • Notificari smart: primesti pe telefon notificari atunci cand in meciul pe care ai pariat se marcheaza, se acorda cartonase etc.
  • Share pariu: dupa ce ai plasat un pariu de pe mobil poti sa-l distribui prietenilor tai de pe retelele de socializare folosind aceasta functie.

Click aici pentru a paria de pe mobil la Betano!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here