Verificarea contului la casele de pariuri online recomandate de SuperPont

433

Legislatia in vigoare din Romania obliga operatorii de jocuri de noroc online sa faca verificarea clientilor in cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri. Acest lucru trebuie sa-l stii si tu pentru ca altfel risti sa te trezesti cu contul blocat si cu banii din cont “donati” statului roman. Aceasta “donare” nu este facuta pentru ca asa vor casele de pariuri, ci pentru ca asa impune legea, conform articolului 29 alineatul 5 din Decizia nr. 111 din 24.02.2016.

Stiai ca ai BONUS FARA DEPUNERE de 50 RON la verificarea contului doar pe acest LINK?

Verificarea contului / identitatii este un proces care dureaza cateva minute si pe care daca n-ai nimic de ascuns nu vad vreun motiv pentru care sa n-o faci. Desi se naste o intrebare in mintea multor persoane: daca trimit copie dupa buletin exista vreun risc ca aceste date sa-mi fie furate?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul simplu dar pana sa ti-l spun ti-as pune cateva intrebari:

1. Atunci cand ai ridicat castigurile de la agentiile de pariuri stradale ai dat macar vreodata cartea de identitate operatorului pentru a-ti prelua datele?
2. Atunci cand ai achizitionat vreun bun ai dat vreodata cartea de identitate pentru a-ti fi facut certificatul de garantie?
3. Atunci cand ai mers la banca sa deschizi un cont ai dat vreodata cartea de identitate pentru a-ti putea fi creat contul?

Click aici pentru a paria online si primesti bonus 100% pana la 500 RON!

In toate cele 3 cazuri foarte probabil ai raspuns afirmativ. Daca in acele situatii ai avut incredere ca datele nu-ti vor fi furate, de ce n-ai avea incredere intr-o agentie de pariuri online? Ca nu vezi fata persoanei care se va uita peste documentul tau? Acesta ar putea fi un motiv, dar unul pueril. Daca stam s-o luam asa sunt sanse mai mari ca operatoarea unei agentii de pariuri stradale sa-ti foloseasca datele din buletin decat o casa de pariuri online.

Cum se face verificarea contului la casele de pariuri online, la modul general?

Aceasta verificare depinde de la agentie la agentie, dar eu iti voi spune in prima faza care este procedura standard si ce documente iti vor fi solicitate.

In cazul in care iti sunt cerute mai multe documente decat cele scrise de mine atunci inseamna ca departamentul casei de pariuri care se ocupa de verificarea conturilor considera ca esti o persoana “de risc”. Acest lucru se intampla in mod special daca membrii familiei tale mai au conturi la agentia respectiva si au aplicat pentru bonusuri (membrii familiei care locuiesc in aceiasi casa) sau ai deschis contul si ai pariat de pe un IP care mai este folosit si de catre alti clienti ai agentiei respective (daca lucrezi de exemplu intr-o companie in care mai multe pc-uri sunt legate in retea exista acest risc). Poti alege sa trimiti si celelalte documente sau poti s-o lasi balta si sa alegi alta casa de pariuri. De aceea este foarte important sa nu astepti prea mult pana faci verificarea contului, ci s-o faci in primele zile de la deschiderea contului.

Documentele solicitate in mod normal pentru verificarea contului sunt urmatoarele:

  • copie dupa un act de identitate (carte de identitate, pasaport sau permis de conducere) – va fi cerut de oricare dintre casele de pariuri online din Romania
  • copie prin care dovedesti adresa de domiciliu (factura de utilitati pe numele tau sau, daca nu ai asa ceva, un extras de cont detaliat) – la unele case de pariuri este solicitata aceasta copie odata cu cea a actului de identitate, altele o solicita doar daca au anumite dubii legate de contul tau la un moment dat.
  • copie prin care dovedesti metoda de plata folosita – se poate solicita o copie fata / verso a cardului (atentie, daca acoperi ultimele 4 cifre ale cardului si codul din securitate din 3 cifre de pe spatele cardului nimeni nu poate face nimic cu acea copie). Acest document de verificare este solicitat mai rar.

Principalele motive pentru care un document n-a fost acceptat la verificarea contului

  1. Nu este o imagine completa – despre oricare din cele 3 documente de mai sus vorbim copiile acestora trebuie sa aiba toate cele 4 colturi vizibile. In caz contrar iti vor fi respinse.
  2. Nu este o imagine clara – calitatea slaba a documentului este un alt motiv pentru care iti poate fi respins un document. Factura / extrasul de cont nu trebuie indoite sau impaturite pentru ca nu se va putea face verificarea corecta.
  3. Cardul trebuie semnat – in cazul in care iti este solicitata o copie a cardului acest card trebuie sa fie semnat (in cazul in care nu-l ai semnat vezi ca pe spate ai spatiu sa aplici o iscalitura si astfel rezolvi rapid aceasta problema).
  4. Unele informatii sunt acoperite – de aceasta teama care exista atunci cand vine vorba de trimiterea datelor online unele persoane acopera CNP-ul sau seria cartii de identitate; cum spuneam nu exista nici un risc daca vei trimite toate datele vizibile, altfel oricum nu vei putea face verificarea contului.
  5. Documente trimise sunt gresite – daca se cere copie dupa cartea de identitate, atunci copie dupa aceasta trebuie sa fie, nu vreo poza facuta de tine.

Ce se intampla daca nu mai locuiesti la adresa din cartea de identitate?

In acest caz va trebui sa iei legatura cu serviciul de relatii cu clientii al casei de pariuri pentru a vedea ce anume trebuie sa le trimiti pentru a putea fi facuta verificarea.

Click aici pentru a paria online si primesti bonus 0% pana la 450 RON!

Pentru fiecare din cele 6 case de pariuri online recomandate de comunitatea SuperPont am scris un articol in care explic in detaliu cum se face verificarea contului. Cel mai bine a fi sa accesezi din lista de mai jos agentia care te intereseaza pentru a vedea care este procesul de verificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here