Cum fac verificarea contului la Sportingbet

102

Verificarea contului la Sportingbet este foarte simpla de efecuat. Va trebui sa o faci in maxim 30 de zile de la inregistrare. Ai 2 modalitati prin care o poti face:

  1. Trimite un mail la adresa [email protected] de pe adresa de e-mail pe care ai folosit-o la deschiderea contului Sportingbet. Acest mail va trebui sa contina username-ul Sportingbet si o copie color a unui act de identitate (carte de identitate, pasaport sau permis de conducere).
  2. Intra aici pe site-ul Sportingbet, logheaza-te in cont, da click pe “Contul meu“, apoi pe “Statut cont” si vei putea acolo sa selectezi tipul documentului si sa-l incarci.

Verificarea contului dureaza in general o zi lucratoare. Daca totusi trec 2-3 zile si n-ai primit un raspuns in legatura cu acest aspect poti contacta serviciul de suport clienti al casei de pariuri.

La Sportingbet nu este nevoie sa verifici si adresa (copie dupa o factura de utilitati sau dupa un extras de cont detaliat), dar daca exista suspiciuni este posibil sa-ti fie solicitata si o astfel de copie. Sfatul meu este sa faci si aceasta verificare (tot direct din contul Sportingbet, pe pagina despre care am scris mai sus) pentru ca apoi esti scutit de o posibila intarziere atunci cand ajungi la momentul efectuarii primei retrageri.

Deschide cont aici la Sportingbet si vei primi bonus 100% din prima depunere pana la 200 RON!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here