Ghid pariuri sportive online Unibet

363

Unibet este una dintre casele de pariuri online cele mai bune la nivel continental si poate chiar cea mai buna licentiata la momentul actual din Romania. Ce face din Unibet un operator de top continental ti-am aratat in articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Unibet.

100 de pariuri gratuite in weekend si oferta imbunatatita pentru Liga 1
Deschide un cont nou la Unibet, casa de pariuri recomandata de Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu

Inainte de a juca pariuri online la agentia recomandata de Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu te invit sa citesti si Parerile pariorilor despre Unibet. In acel articol vei putea citi parerea noastra si experientele avute de pariorii romani cu acest operator. Tot acolo am vrea sa aflam si opinia ta despre Unibet.

Deschiderea contului
In articolul Cum deschid cont la Unibet ti-am aratat pas cu pas cum trebuie sa completezi formularul de inregistrare la Unibet. Citeste cu atentie acel tutorial si in mod normal n-ar trebui sa ai probleme cu deschiderea contului.

Bonusuri
Clientilor noi Unibet le ofera un prim pariu fara risc de pana la 250 RON. La acesta se mai adauga si un prim pariu de pe mobil de asemenea fara risc, de 50 RON. Cum poti beneficia de aceste pariuri fara risc dar si ce alte bonusuri mai sunt la aceasta casa de pariuri afli din articolul Bonusuri si promotii la Unibet.

Click aici pentru a plasa un pariu fara risc de pana la 250 RON!

Depunerea banilor
La Unibet ai doar 3 metode de plata, dintre care doar 2 sunt recomandate. Cum depui cu cardul si cu Paysafecard, care este depunerea minima prin fiecare metoda, dar si ce comisioane se percep afli din articolul Cum depun bani la Unibet.

Plasarea pariurilor
Vrei sa joci un pariu la Unibet si nu stii cum? In articolul Cum pariez online la Unibet ai un tutorial despre modul in care poti juca un bilet simplu, combinat sau in sistem la aceasta casa de pariuri.

Verificarea contului
In maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri va trebui sa efectuezi verificarea contului. Unde trebuie sa intri pe site-ul agentiei de pariuri dar si ce documente trebuie trimise afli citind articolul Cum fac verificarea contului la Unibet.

Pariuri de pe telefon
Citest articolul Pariuri de pe mobil la Unibet daca vrei sa vezi ce aplicatii pentru pariuri ofera Unibet si cum le poti descarca.

Retragerea banilor
Ai ajuns in postura de a retrage bani de la Unibet si nu stii ce ai de facut? Ne-am gandit si la acest lucru si in articolul Cum retrag bani la Unibet am explicat ce trebuie sa faci pentru a scoate bani din contul Unibet pe card sau in contul bancar.

In cazul in care ai ceva neclar in legatura cu acest operator ai putin mai jos sectiunea de comentarii, acolo unde asteptam intrebarile tale.

Click aici pentru a deschide un cont nou la Unibet!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here