Cum pariez online la Unibet

72

Unibet (Licența nr. L1160657W000330) este unul dintre operatorii de jocuri de noroc online preferati de pariorii romani. Cateva dintre motivele pentru care aleg pariorii din tara noastra aceasta casa de pariuri le poti citi in articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Unibet.

In cazul in care vrei sa joci bilete pariuri la Unibet inregistreaza-te aici si vei primi BONUS un prim pariu fara risc de pana la 250 RON!

Cum pariez bilet simplu la Unibet

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment trebuie sa te loghezi in contul Unibet si sa intri pe pagina “PARIURI”. Acolo in partea stanga vei vedea literele A-Z si 3 liniute, precum in imaginea de mai jos; va trebui sa dai click pe acel buton.

Acum se va deschide un meniu tot acolo in partea stanga, meniu in care sunt prezente mai intai cateva linkuri care au legatura de contul de pariere, dupa care ai competitiile populare, iar ceva mai jos vei vedea si lista cu sporturi. Pentru a cuprinde tot ar trebui sa fac o imagine mult prea lunga asa ca te las pe tine sa descoperi cum arata acel meniu din stanga paginii de pariuri a site-ului Unibet.

Acolo intri insa doar daca vrei sa vezi oferta la general. In cazul in care vrei sa vezi doar evenimentele dintr-o competitie sau doar pariurile pentru un anumit meci va trebui sa scrie in bara de sus (vezi imaginea de mai sus, unde scrie “Cautare Sporturi, Ligi sau Echipe“) numele sportului, ligii sau echipei / jucatorului pe care vrei sa pariezi.

Ai scris numele echipei pe care vrei sa pariezi si-ti vor aparea pe ecran meciurile echipei respective pe care se poate paria.

Acum ai mai multe alternative:

  1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final sau pe total golurilor al unui meci afisat da click efectiv pe cota acestuia.
  2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci fie dai click pe numele echipelor fie dai click pe numarul din dreptul meciului respectiv (exemplu +250 la meciul Malaga – Real Madrid).
  3. Daca doresti sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile afisate dar pentru alt tip de pariu, nu pentru rezultatul final sau total goluri peste / sub ai in partea de sus “Meci si Total goluri“. Daca dai click pe acel buton o sa poti schimba in tipul de pariu dorit de tine.

In momentul in care ai selectat un pronostic in partea dreapta a paginii web se va deschide biletul de pariuri.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea este 10) si sa dai click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Da click aici pentru a juca pariuri simple la Unibet!

Cum pariez bilet multiplu la Unibet

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic pe biletul de pariere va fi comutat automat in “Combinatie“.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea este 5) si sa dai click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Joaca ACUM un bilet multiplu la Unibet!

Cum joc pariuri in sistem la Unibet

In momentul in care pe bilet ai minim 3 pronosticuri vei putea comuta biletul de pariere in “Sistem“. Sistemul la Unibet poate fi jucat scriind miza pe biletul de pariuri in dreptul sistemului dorit. Tine cont de faptul ca miza scrisa se va inmulti cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei respective (eu in imagine am scris miza 5 si cum in dreptul acelei casute avem Duble (3x) inseamna ca miza totala va fi de 15 RON).

Da click aici pentru a juca pariuri in sistem la Unibet!

Cum joc pariuri in sistem cu baze la Unibet

Din pacate la Unibet nu pot fi jucate sisteme la pariuri cu baza.

Ai vazut cum poti plasa un pariu online la Unibet acum nu-ti ramane sa-l joci pe primul cu o miza de pana la 250 RON, fara riscul de a-l pierde, asta deoarece agentia de pariuri returneaza primul pariu plasat de catre un client nou care deschide cont de pe acest link.

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here