Cum depun si cum retrag bani de la Unibet

825

Unul dintre minusurile avute de casa de pariuri online Unibet (click aici pentru a deschide cont) este legat de depunerile si retragerile in si din contul acestui operator. Metodele de plata sunt mai putine decat la celelalte 5 case de pariuri online recomandate de SuperPont si in plus se percep si comisioane la depunerea banilor in cont.

Cum depui si cum retragi bani de la Unibet dar si ce valori au aceste comisioane afli daca vei citi in continuare acest articol.

Cum depun bani la Unibet?

La Unibet exista doar 3 metode de alimentare a contului, dintre care una nu ti-o recomand. Poti vedea in imaginea de mai jos aceste modalitati de plata, dar si pe site-ul Unibet daca dai click pe in partea dreapta sus a paginii web pe butonul “Depozit”.

Depunerea cu cardul la Unibet

In cazul in care vrei sa depui la Unibet cu cardul va trebui sa dai click pe aceasta metoda de plata in lista care iti va fi afisata.

Acum va trebui sa introduci numarul cardului format din 16 cifre.

Dupa ce ai introdus numarul cardului va trebui sa introduci luna si anul expirarii lui dar si codul de securitate (CVV) de pe spatele cardului.

Mai trebuie doar sa mai scrii suma pe care vrei sa o depui. Iti va fi calculata automata suma de plata care include si comisionul despre care voi scrie mai multe putin mai jos. Va trebui sa dai click pe butonul galben pe care scrie (in imaginea mea) “Depune 51.25 RON”.

Tine cont de un aspect daca ai de gand sa depui cu cardul la Unibet. Trebuie sa ai pe card o suma care sa acopere si plata acelei taxe de 2.5%. In cazul in care sa spunem ca ai 100 RON pe care tu va trebui sa scrii la suma 97 RON pentru a putea efectua depunerea; in cazul in care vei scrie 100 RON vei primi mesaj ca nu sunt fonduri suficiente in cont.

Depunerea prin Paysafecard

Daca selectezi ca metoda de depunere Paysafecard pagina va arata precum in imaginea de mai jos. Va trebui mai intai sa scrii suma pe care vrei s-o depui si a dai click pe butonul galben pe care scrie (in imaginea mea) Depune 50 RON.

Spre deosebire de depunerea cu cardul aici taxa este luata din suma scrisa de tine. Daca la depunerea cu cardul scrii suma 100 RON va trebui sa platesti 102.5 RON; daca la depunerea cu Paysafecard scrii 100 RON vei avea in contul de pariuri 97 RON.

Deschide cont aici la Unibet si efectueaza prima depunere!

Depunerea prin transfer bancar

In ciuda faptului ca nu exista comision la depunerea prin transfer bancar nu recomand aceasta metoda de plata deoarece va dura pana la 3 zile lucratoare creditarea banilor in cont.

Pot depune cu Skrill la Unibet?

Nu, din pacate Unibet nu accepta Skrill ca si metoda de plata.

Care este depunerea minima la Unibet?

Daca alegi sa depui cu cardul depozitul minim este de 50 RON, in timp ce la depunerea prin Paysafecard poti depune chiar si 25 RON. Dupa cum spuneam si putin mai sus, prin transfer bancar nu exista depunere minima.

Taxe depunere la Unibet

La efectuarea unui depozit cu cardul de credit sau de debit la Unibet se percepe o taxa de 2.5% din suma, in timp ce la depunerea cu Paysafecard taxa este de 3%.

Cum retrag bani la Unibet?

Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului la Unibet.

Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea dreapta sus pe balanta contului tau, apoi pe butonul “Contul nou””.

Se va deschide apoi o pagina unde vei vedea in partea dreapta ca ai optiunea “Retragere fonduri”, pe care va trebui sa dai click pentru a trece la efectuarea retragerii.

Retragere pe card Visa – daca ai depus fonduri in contul Unibet folosind un card Visa atunci vei putea efectua o retragere pe card.

Retragere prin transfer bancar – in cazul in care ai depus cu card Mastercard sau cu ajutorul Paysafecard va trebui sa efectuezi retragerea prin transfer bancar.

Care este retragerea minima la Unibet?

Retragerea minima pe card Visa la Unibet este de 65 RON. La retragerea prin transfer bancar nu exista o limita minima.

Cat dureaza o retragere de la Unibet?

Atunci cand retragi de la Unibet ar trebui sa ai banii in cont in maxim 2 zile lucratoare. Nu uita insa si de verificarea contului de pariuri. Daca ea este facuta din timp, pana sa ajungi la momentul primei retrageri, o sa scurtezi timpul de asteptare al primirii banilor. In caz contrar va trebui sa astepti, probabil cu 1-2 zile, mai mult la prima retragere.

Taxe retragere la Unibet

Nu se percepe vreo taxa atunci cand scoti bani din contul de pariuri online al acestei agentii.

Click aici pentru a crea un cont de pariuri la Unibet!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here