Bonusuri si promotii la Unibet

52

Dintre casele de pariuri online recomandate de SuperPont Unibet (Licența nr. L1160657W000330) este singura la care poti beneficia de un prim pariu fara risc. Despre acesta dar si despre toate celelalte bonusuri Unibet voi scrie in acest articol.

Bonus Unibet – primul pariu fara risc pana la 150 RON

Daca dai click aici si dupa aceea in pagina nou deschisa accesezi butonul “Inregistrare” vei vedea ca se va deschide o pagina cu formularul de inregistrare deasupra caruia iti este prezentata oferta de bun-venit a casei de pariuri. Pentru a beneficia de acest bonus va trebui ca la ultimul pas al procesului de inregistrare sa accepti oferta aceasta. In articolul Cum deschid cont la Unibet poti vedea mai exact despre ce este vorba.


Dupa ce ai deschis contul joaca primul pariu la Unibet cu o miza de cel mult 250 RON pe o cota de 1.40+ si in cazul in care acesta va fi pierdut vei primi in cont sub forma de bonus intreaga suma jucata de tine.  Bonusul va trebui rulat de 3 ori in sectiunea depariuri de pe site-ul Unibet, pe bilete cu cota minima de 1.40. Bonusul va trebui rulat in cel mult 30 de zile.

Cu o asemenea oferta la dispozitie ai putea sa joci primul pariu la Unibet cu 250 RON pe o cota de 4. Daca va iesi pariul vei lua 1.000 RON, bani pe care-i poti scoate imediat, iar daca nu iese pariul vei primi cei 250 RON inapoi si in urmatoarele 30 de zile va trebui sa joci pariuri in valoare de 750 RON pe cote de cel putin 1.40 pentru a elibera bonusul si pentru a putea efectua o retragere.

Joaca acum un pariu pana la 250 RON Fara Risc la Unibet!

Bonus Unibet – primul pariu de pe mobil fara risc

Dupa ce ai beneficiat de primul pariu jucat la Unibet fara risc vei putea sa profiti si de oferta pentru primul pariu de pe mobil.

Pariaza 50 RON de pe un dispozitiv mobil sau din aplicatia Unibet pentru pariuri sportive iar daca acesta va fi pierdut casa de pariuri iti va rambursa cei 50 RON sub forma de bonus. Eventualul bonus va trebui rulat de 3 ori pe cote de cel putin 1.40.

Continuand cu exemplul de mai sus de la primul pariu fara risc. Daca sa zicem ca prinzi acel prim pariu si faci 1.000 RON acum vei paria un prim pariu de pe mobil cu 50 RON pe o cota de 4. In cazul in care acesta va fi castigat la cei 950 RON din cont se vor mai adauga inca 200 RON si din doar 2 pariuri castigate, fiecare de cota 4, vei ajunge sa ai in cont 1.150 RON, asta in conditiile in care nu vei risca sa pierzi niciun ban din cei 250 RON depusi de tine.

Click aici pentru a plasa un pariu fara risc de pe mobil!

Bonus Unibet: asigurare pentru pariurile pierdute dupa minutul 90

Joaca la Unibet pariuri de tipul pauza / final, scor corect, primul marcator si ultimul marcator cu mize cuprinse intre 25 si 200 RON si daca vei pierde datorita unui gol marcat dupa minutul 89:59 vei primi in cont, in cel mult 48 de ore, miza pariata de tine. Aceasta rambursare este valabila pentru tipurile de pariuri specificate mai sus, la meciuri din Anglia Premier League, Spania La Liga si UEFA Champions League. Partea interesanta este ca rambursarea va fi facuta sub forma de bani cash, bani care nu trebuie rulati.

Alte bonusuri si promotii la Unibet

Din cand in cand la Unibet clientii noi pot beneficia de o cota marita pentru un anumit tip de pariu. De asemenea, mai sunt si promotii oferite clientilor existenti pentru unele competitii sau meciuri de top. De exemplu la momentul scrierii acestui articol era in desfasurare o promotie la care saptamanal 10 norocosi clienti ai casei de pariuri primeau fiecare cate 5.000 RON in urma unei trageri la sorti la care participau cei care se inregistrau la promotie si pariau cel putin 50 RON pe meciuri din NBA si NHL.

Aceste promotii sunt insa temporare de aceea iti recomand sa intri pe pagina Promotii de pe site-ul Unibet si sa vezi care promotii sunt disponibile la momentul la care citesti acest articol.

Vezi aici ce promotii mai sunt acum disponibile la Unibet!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here