Ghid pariuri sportive online Sportingbet

396

Gica Craioveanu, dar si SuperPont recomanda sportingbet.ro. De ce facem aceasta recomandare afli din articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Sportingbet.

Poate ca atat Craioveanu cat si noi suntem subiectivi in alegerea facuta, tocmai de aceea am dat ocazia si pariorilor sa-si exprime impresiile despre Sportingbet, impresii pe care le poti citi in sectiunea de comentarii a articolului Parerile pariorilor despre Sportingbet.

Deschiderea contului
Articolul tutorial Cum deschid cont la Sportingbet ar trebui sa fie citit cu atentie in special de cei care n-au pariat pana acum online si vor sa aleaga ca prima casa de pariuri pentru aceasta experienta chiar Sportingbetul.

Bonusuri
Vrei sa depui 50 RON si sa pariezi cu 100 sau poate vrei sa depui 200 si sa joci cu 400 RON? Acest lucru este posibil atunci cand efectuezi prima depunere la Sportingbet. Ce conditii de eliberare are acest bonus dar si ce alte oferte promotionale gasesti la aceasta casa de pariuri afli citind articolul Bonusuri si promotii la Sportingbet.

Click aici pentru a primi bonus 100% pana la 250 RON, Exclusiv prin Superpont!

Depunerea banilor
La Sportingbet poti sa-ti alimentezi contul prin toate metodele de plata cunoscute. Tine cont insa ca se percep comisioane atunci cand alegi 3 portofele de plati online. Care sunt aceste taxe dar si cum faci prima depunere cu cardul? Citeste articolul Cum depun bani la Sportingbet si vei afla.

Plasarea pariurilor
Tot ce trebuie sa stii despre primul pariu la Sportingbet, fie ca vorbim de un pariu simplu, multiplu, in sistem sau in sistem cu baze afli din articolul Cum pariez online la Sportingbet.

Verificarea contului
Inainte de a efectua prima retragere, dar totodata si in cel mult 30 de zile de la efectuarea primului depozit este necesar sa faci verificarea contului. Unde trebuie sa intri pe site-ul casei de pariuri dar si ce documente trebuie trimise afli citind articolul Cum fac verificarea contului la Sportingbet.

Pariuri de pe telefon
Citest articolul Pariuri de pe mobil la Sportingbet daca vrei sa afli ce aplicatii de pariere pentru mobil si tableta sunt disponibile la acest operator, precum si modul in care le poti descarca.

Retragerea banilor
In articolul Cum retrag bani de la Sportingbet ti-am prezentat atat metodele prin care poti sa scoti banii castigati la aceasta casa de pariuri dar ti-am spus si ce taxe vei plati daca alegi sa retragi folosind portofelele online Skrill si / sau Neteller.

Daca dupa ce ai citit acest ghid si ai accesat articolele corespunzatoare pentru fiecare sectiune in parte mai ai intrebari legate de Sportingbet scrie-le in sectiunea de mai jos si vei primi un raspuns avizat in cel mai scurt timp posibil.

Click aici pentru a deschide un cont nou la Sportingbet si a paria la cele mai mari cote!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here