Cum pariez online la Sportingbet

43

Primul pariu este intotdeauna mai dificil de plasat la o casa de pariuri online, mai ales daca pana acum ai pariat doar la agentiile stradale. De aceea am decis sa facem acest ghid in care iti vom explica pas cu pas cum se pariaza la Sportingbet. Motivele pentru care ar trebui sa alegi aceasta agentie de pariuri le gasesti in articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Sportingbet.

Pentru a juca bilete la Sportingbet este nevoie, bineinteles, sa ai un cont la casa de pariuri. De aceea te invit sa dai click aici si sa deschizi unul. Tine cont de faptul ca daca depui in maxim 7 zile de la crearea contului cu cardul vei primi un bonus egal ca valoare cu suma depusa de tine, pana la maxim 200 RON!

Cum pariez bilet simplu la Sportingbet

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment trebuie sa sa intri pe pagina “Sporturi” de pe site-ul casei de pariuri . Acolo, in partea stanga, vei vedea mai intai competitiile sportive cele mai importante pe care se poate paria, dupa care lista sporturilor. Da click pe sportul pe care vrei sa pariezi, apoi pe tara si in final pe competitie.

In momentul in care ai selectat ceea ce cautai in centrul paginiii web o sa fie afisat evenimentul sau evenimentele disponibile pentru pariere care corespund cerintelor tale. Eu am dat click pe Italia – Serie A si mi-au fost afisate meciurile disponibile pentru pariere din aceasta competitie.

Acum ai mai multe alternative:

  1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final al unui meci din lista da click efectiv pe cota acestuia.
  2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci da click pe numarul cu + in fata din dreptul meciului dorit (de exemplu daca as fi vrut sa vad oferta de pariere la meciul lui AS Roma ar fi trebuit sa dau click pe +103).
  3. Daca doresti sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile disponibile si pentru alte tipuri de pariu, nu pentru rezultatul final, ai in partea de sus “Tipuri de pariuri“. Trebuie sa bifezi casuta coresunzatoare tipului de pariu pentru care vrei sa vezi oferta.

In momentul in care ai selectat un pronostic el va aparea pe un fond mai inchis (precum in imaginea de mai jos) si totodata in partea dreapta a paginii web se va deschide talonul de pariuri.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea apare 10) si sa dai click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Da click aici pentru a juca pariuri simple la Sportingbet!

Cum pariez bilet multiplu la Sportingbet

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic biletul de pariuri va fi comutat automat in “Combinat” (in cazul in care vrei sa joci tot pariuri single da click pe “Simplu” si vei putea face acest lucru).

In momentul in care ai selectat toate pronosticurile care vrei sa le joci pe bilet nu-ti ramane decat sa scrii miza si sa dai click pe “Plasati Pariul” pentru a juca biletul.

Joaca acum un bilet multiplu la Sportingbet!

Cum joc pariuri in sistem la Sportingbet

In momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe talonul de pariuri vei putea da click pe “Sistem” pentru a schimba biletul in varianta de sistem.

In tabul Sistem apare o noutate si anume sistemele complexe, pe langa sistemele clasice, pe care probabil le-ai jucat si la agentiile stradale. La 4 pronosticuri pe bilet vei avea “Sistem Yankee (11 pariuri)” si “Sistem Lucky 15 (15 pariuri)“. Ce reprezinta aceste sisteme si care sunt variantele desfasurate care vor fi jucate daca se selecteaza unul din ele n-o sa explic aici, vom avea un articol special pe tema aceasta pe site. In cazul in care ai mai multe evenimente pe bilet denumirile acestor sisteme complexe vor fi altele. Revenind la plasarea pariului tip sistem la Sportingbet, dupa ce ai bifat sistemul pe care vrei sa-l joci nu-ti va ramane decat sa scrii miza (ea se inmulteste cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei bifate) si sa dai click pe “Plasati pariul“.

Cum joc pariuri in sistem cu baze la Sportingbet

Pentru a juca un sistem cu baze la Sportingbet pe biletul de pariuri este necesar sa bifezi casuta din dreptul la “Utilizati banker” in varianta “Sistem” a talonului de pariuri.

Acum va trebui sa alegi una sau mai multe baze. Poti face acest lucru dand click pe B-ul din dreptul pronosticului care vrei sa fie baza (vezi al patrulea pronostic de pe biletul meu de mai jos). Apoi scrie miza in casuta din dreptul sistemului dorit (exact ca la pariul tip sistem explicat mai sus) si da click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Pentru ca un bilet la pariuri cu baze sa aiba sanse de castig este obligatoriu ca baza sau bazele selectate sa fie castigatoare. Dupa aceea mai este nevoie sa iasa minimum din numarul pe care l-ai cerut in sistem. De exemplu in imaginea de mai jos am un bilet de tipul “1 baza + 2/3”. Daca prind baza (Sepsi OSK) si cel putin 2 din celelalte 3 pronosticuri am castigat; dar daca prind cele 3 egaluri si nu prind baza am pierdut.

Dupa ce ti-am explicat cum pariezi online la Sportingbet vreau sa te mai anunt ca poti sa inveti sa pariezi la acest operator fara sa risti banii tai, asta deoarece casa de pariuri a carei imagine in Romania este reprezentata de Gica Craioveanu dubleaza prima depunere, in limita de 200 RON. Mai multe despre acest bonus de bun-venit gasesti in articolul Bonusuri si promotii la Sportingbet.

Inregistreaza-te aici la Sportingbet!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here