Cum depun si cum retrag bani la Sportingbet

425

Dupa ce ai deschis contul de pariuri online la Sportingbet (vezi tutorialul din acest articol) urmeaza efectuarea primei depuneri. Despre aceasta voi scrie in acest articol, dar pana sa intru in subiect iti recomand articolul 3 motive pentru care merita sa pariezi la Sportingbet, asta daca cumva nu stii de ce ar merita sa alegi casa de pariuri recomandata de catre fostul international roman Gica Craioveanu.

Deschide cont aici la Sportingbet vei primi dublul primei depuneri pana la 200 RON!

Cum depun bani la Sportingbet?

Dupa ce te-ai logat in cont da click in bara de sus pe butonul “Depuneti“.Se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos, in care va trebui sa se selectezi una din cele 9 metode prin care poti alimenta contul de pariuri online la Sportingbet.

Depunerea cu cardul Visa, MasterCard sau Entropay la Sportingbet

Fie ca alegi depunerea cu Card Visa, cea cu card Entropay sau cea cu MasterCard formularul care trebuie completat arata la fel. Diferenta dintre cele 3 metode de plata este aceea legata de retrageri, la depunerile cu MasterCard retragerile fiind facute obligatoriu prin transfer bancar. In plus, daca alegi sa depui cu un card preplatit Entropay nu vei putea beneficia de bonusul pentru prima depunere. Completeaza datele solicitate dupa cum iti voi arata in continuare.

 • Introduceti suma pe care doriti sa o depozitati: scrie aici suma cu care vrei sa alimentezi contul de pariuri Sportingbet (minim 40 RON); recomand la prima depunere sa depui mai mult pentru a primi mai mult din bonusul de pana la 200 RON oferit de casa de pariuri clientilor noi.
 • Numar cardul: scrie numarul cardului format din 16 cifre
 • Data expirarii: selecteaza luna si anul in care va expira cardul, le gasesti pe fata acestuia.
 • CVV2/ Cod securitate card: este un cod din 3 cifre care este scris pe spatele cardului (a nu se confunda cu numarul cardului).
 • Nume pe card: scrie numele de pe card, nume care trebuie sa fie identic cu numele folosit la deschiderea contului; in caz contrar (chiar daca s-ar putea efectua depunerea) contul va fi blocat la un moment dat si toti banii vor fi virati la bugetul statului
 • Cod de bonus optional: in cazul in care ai nevoie de un cod bonus va trebui sa dai click pe acest buton si sa-l scrii in casuta care va aparea.
 • Da click pe “Depunere” pentru a finaliza depozitul.

Depunerea cu Paysafecard la Sportingbet si depunerea cu Skrill si Skrill 1-Tap la Sportingbet

Am trecut si aici toate cele 3 metode intr-un singur loc deoarece in toate cazurile vei fi nevoit sa scrii adresa de mail a contului, Paysafecard sau Skrill / Skrill 1-Tap si sa dai click pe butonul “Continuare”.

Vei fi redirectionat catre site-urile portofelelor de plata respective, acolo unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi depozitul.

Depunerea prin Fast Bank Transfer

Poti alimenta contul Sportingbet si prin transfer bancar rapid, dar nu recomand aceasta modalitate de plata deoarece banii nu vor fi creditati instant in contul de pariuri (precum in celelalte cazuri) ci poate dura cateva zile lucratoare efectuarea tranzactiei.

Depunerea cu PromoCode

Poti depune si folosind un cod promotional, dar de cand a fost adaugata aceasta metoda de plata n-a fost niciodata cazul sa se poata alimenta contul in acest mod.

Care este depunerea minima la Sportingbet?

Indiferent de metoda de plata aleasa suma minima cu care poate fi alimentat contul de pariuri online Sportingbet este de 40 RON.

Taxe depuneri la Sportingbet

La depunerile folosind portofelele electronice Skrill, Skrill 1-Tap si Neteller se percepe o taxa de 4.9% din suma depusa. In schimb taxele sunt 0 la depunerile cu cardul, Paysafecard sau transfer bancar.

Cum retrag bani la Sportingbet?

Retragerea banilor din contul Sportingbet (click aici pentru a deschide cont) este la fel de simpla ca si depunerea, poate chiar mai simpla.

In primul rand tine cont ca este necesara verificarea contului Sportingbet inaintea de a face prima retragere.

Pentru a scoate bani din contul Sportingbet va trebui sa dai click pe butonul “Depuneti” (vezi prima imagine din acest articol pentru a afla exact unde-l gasesti) . Acum vei vedea in partea stanga a paginii web butonul “Plati” pe care trebuie sa-l accesezi pentru a efectua retragerea. Neavand contul verificat iti va aparea si tie un mesaj precum cel din imaginea de mai jos,

Metodele de plata prin care se pot retrage bani din contul Sportingbet sunt:

 • Transfer bancar rapid – va trebui sa scrii toate detaliile contului bancar; va fi necesar sa alegi aceasta metoda doar daca ai depus cu un card Mastercard sau cu un cod Paysafecard
 • Card Entropay – in cazul in care ai depus cu cardul Visa Entropay va fi necesar sa selectezi aceasta metoda de plata.
 • Skrill / Neteller – daca ai depus printr-unul din aceste portofele electronice poti sa si retraga banii din contul Sportingbet tot acolo.
 • Carte Visa – in cazul in care ai depus cu un card Visa vei putea retrage banii inapoi pe el.

Care este retragerea minima la Sportingbet?

Retragerea minima de la Sportingbet este de asemenea de 40 RON, indiferent de metoda de plata aleasa.

Taxe retrageri la Sportingbet

La retragerile prin Skrill si Neteller se percepe o taxa de 3% din suma retrasa. Asta inseamna ca la o retragere de 1.000 RON prin Skrill / Neteller vei primi in cont doar 970 RON. La retragerile pe card Visa si Entropay nu se percep taxe.

Deschide cont aici la Sportingbet pentru a primi bonus 100% din prima depunere pana la 250 RON!

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here