Sisteme cu baze la pariuri; ce sunt ele, cum poti sa castigi utilizandu-le si la ce agentii sunt disponibile

376

Pe langa bilete simple, multiple sau in sistem la pariuri mai putem juca si sisteme cu baza. In cazul in care inca n-ai auzit de ele iti voi spune in continuare ce mare avantaj iti pot aduce si cum sa le folosesti ca sa fie eficiente.

Ce este o baza la pariuri?

O baza sau un banker este un pronostic de pe bilet care trebuie neaparat sa iasa pentru ca biletul sa aiba sanse de a fi castigator. Pe un bilet poti juca una sau mai multe baze, in functie de cate pronosticuri in care ai incredere mare vei gasi.

Alaturi de baza pe bilet vei avea si pronosticuri jucate in sistem.

Ce cote trebuie sa aiba bazele?

Dupa cum spuneam, bazele trebuie sa fie pronosticuri in care sa ai incredere mare, asa ca ar trebui sa aiba valori mai mici (1.20-1.50). Pe de alta parte, pronosticurile jucate in sistem trebuie sa aiba cote ceva mai mari, indicat ar fi de minim 2, dar pot fi si mult mai mari.

Ce avantaje iti aduce un sistem cu baze?

Fata de un sistem clasic, sistemul cu baze iti creste castigul. Bineinteles, conditia este sa prinzi baza / bazele si minimum din ce vei cere in combinatie.

Al doilea avantaj ar fi acela ca poti creste cota unui bilet cu cote mici in care ai incredere mare.

Da click aici pentru a juca sisteme cu baze din bonusul fara depunere oferit de Maxbet!

Cum sunt posibile ambele scenarii iti voi arata in exemplele de mai jos.

Exemplu 1: 2 baze si sistem 3/5

Presupunem ca ai gasit 5 cote de 2 si ai vrea sa le joci in sistem 3 din 5 cu miza 10 RON pe varianta. Asta inseamna pariuri totale in valoare de 100 RON.

Daca vei juca sistem simplu, 3 din 5, si-ti ies doar 3 dintre cotele de 2 vei castiga doar 80 RON, asta in conditiile in care tu ai investit 100 RON.

In schimb, daca vei adauga si 2 baze cu cota 1.20 fiecare si-ti ies ambele plus 3 din 5 in sistem, vei lua 115.2 RON. Adica vei iesi pe plus, lucru care nu s-ar fi intamplat daca jucai sistemul simplu, fara baze.

Exemplu 2: 5 baze si sistem 2/4

Presupunem ca ai gasit 5 cote destul de mici, 1.30 fiecare si nu esti multumit de castigul care ar rezulta daca ai juca biletul cu 10 RON; castigul ar fi de circa 37 RON.

In acest caz lasi cele 5 pariuri cu cote mici ca si baze si cauti alte 4 pariuri cu cota, sa spunem, 1.80 si ceri sa iasa 2 din 4. Adica joci sistem cu 5 baze si 2/4.

Daca vor iesi toate bazele si vei prinde doar 2 din cele 4 cote jucate in sistem vei avea un castig de aproximativ 120 RON si astfel vei iesi pe plus.

In ambele exemple eu am calculat castigul la valori minime (3 din 5 iesite in primul exemplu si 2 din 4 in al doilea exemplu). Insa daca ai prinde 4 din 5 in primul exemplu castigul ar fi de 3-4 ori mai mare.

Ce dezavantaj au sistemele cu baze?

La orice facem referire in pariuri nu putem vorbi doar despre avantaje. De aceea si sistemele cu baza au un dezavantaj. Acesta cred ca este destul de evident: daca pierzi una dintre baze intreg biletul este pierdut, asta chiar daca in rest ai prins toate celelalte pronosticuri de pe el.

In cazul in care te-ai convins ca pariurile cu baza sunt o solutie pentru a-ti spori castigurile iti voi prezenta acum si casele de pariuri online recomandate de SuperPont la care poti juca pariuri cu baze

  1. Maxbet – click aici pentru a obtine bonus 100% pana la 900 RONvezi aici tutorialul in care explic cum se joaca pariuri cu baze la Maxbet
  2. Sportingbet – click aici pentru a obtine bonus 100% pana la 200 RONvezi aici tutorialul in care explic cum se joaca pariuri cu baze la Sportingbet
  3. Betano – click aici pentru a obtine bonus 100% pana la 200 RON – vezi aici tutorialul in care explic cum se joaca pariuri cu baze la Betano

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here