Cum pariez online la Maxbet

79

In cazul in care ai pariat pana acum la Fortuna, casa de pariuri online cu o vechime putin mai mare decat Maxbet in Romania atunci cu siguranta vei sti sa pariezi si la Maxbet. Spun acest lucru deoarece ambele agentii au aceiasi platforma de pariere, singurele modificari fiind cele de ordin grafic si, in anumite momente, cele ale ofertei de pariere.

Pentru a paria online la Maxbet este necesar sa deschizi un cont accesand acest link. In cazul in care ai nevoie de ajutor la crearea contului iti recomand sa citesti articolul Cum deschid cont la Maxbet.

Dupa ce ati deschis contul va trebui sa-l si alimentezi, iar in articolul Metode de depunere si retragere la Maxbet am explicat in detaliu cum se face o depunere. Acum sa trecem la plasarea unui pariu la Maxbet.

Cum pariez bilet simplu la Maxbet

Pentru a juca un bilet cu un singur eveniment nu trebuie decat sa intri pe pagina Pariuri Sportive de pe site-ul casei de pariuri. Acolo ai mai multe variante, toate afisate in partea stanga a paginii web:

  1. Mai intai ai “Cele mai populare”, acelea fiind ligile pe care pariaza cei mai multi utilizatori ai casei de pariuri in perioada respectiva.
  2. Mai jos gasesti casuta “Cautare pariuri”, acolo unde trebuie sa scrii numele unei echipe, unui jucator sau numele unei competitii pe care vrei sa plasezi un pariu.
  3. Si mai jos vei gasi lista cu sporturi, da click pe sportul pe care vrei sa pariati, apoi pe tara si ulterior pe competitia cautata.

In momentul in care ai selectat ceea ce cautai in centrul paginiii web o sa fie afisat evenimentul sau evenimentele disponibile pentru pariere care corespund cerintelor tale. Eu am dat click pe Romania – Liga 2 si mi-au fost afisate meciurile disponibile pentru pariere din aceasta competitie.

Acum din nou ai mai multe alternative:

  1. In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe rezultatul final al unui meci din lista da click efectiv pe cota acestuia.
  2. Daca doresti sa vezi intreaga oferta de pariere pentru un anumit meci da click pe numarul cu + in fata din dreptul meciului dorit (de exemplu daca as fi vrut sa vad oferta de pariere la meciul lui FC Brasov ar fi trebuit sa dau click pe +50).
  3. Daca doresti sa vezi oferta de pariere pentru toate meciurile disponibile dar pentru alt tip de pariu, nu pentru rezultatul final, ai in partea de sus “Piete principale“. Daca dai click pe acel buton o sa poti schimba tipul de pariu din rezultat final in tipul dorit.

In momentul in care ai selectat un pronostic el va aparea pe un fond rosu (precum in imaginea de mai jos) si totodata in partea dreapta a paginii web se va deschide biletul de pariuri.

Pe bilet trebuie sa completezi miza (in imaginea mea apare 10) si sa dai click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Da click aici pentru a juca pariuri simple la Maxbet!

Cum pariez bilet multiplu la Maxbet

Modul de alegerea al pronosticurilor de pe bilet l-am explicat mai sus. La fel trebuie procedat la fiecare meci in parte. In momentul in care ai selectat si al doilea pronostic o sa vezi ca va apare pe biletul de pariuri si optiunea “Accumulator“.

In plus, in momentul in care ai minim 3 pronosticuri pe bilet o sa-ti apara si posibilitatea de a juca un pariu in sistem (voi scrie despre el mai jos). Trebuie sa ai in vedere faptul ca pentru a juca un bilet multiplu la Maxbet este necesar sa scrii miza dorita in casuta in dreptul careia scrie “1 pariu”, sub tabul Accumulator (vezi imaginea de mai jos unde am scris eu miza 10). Da click pe “Plasati pariul” si biletul a fost jucat.

Joaca acum un bilet multiplu la Maxbet!

Cum joc pariuri in sistem la Maxbet

Sistemul la Maxbet poate fi jucat scriind miza pe biletul de pariuri in dreptul sistemului dorit. Tine cont de faptul ca miza scrisa se va inmulti cu numarul de pariuri scris in dreptul casutei respective (eu in imagine am scris miza 5 si cum in dreptul acelei casute avem Dublu (3 pariuri) inseamna ca miza totala va fi de 15 RON).

Da click aici pentru a juca pariuri in sistem la Maxbet!

Cum joc pariuri in sistem cu baze la Maxbet

Pentru a juca un sistem cu baze la Maxbet pe biletul de pariuri este necesar sa dai click pe “Baza”, acum fiind selectat tabul “Standard”. Acum va trebui sa alegi una sau mai multe baze. Poti face acest lucru bifand casuta din dreptul pronosticului care vrei sa fie baza (vezi al patrulea pronostic de pe biletul meu de mai jos). Apoi scrie miza in casuta din dreptul sistemului dorit (exact ca la pariul tip sistem explicat mai sus) si da click pe “Plasati pariul” pentru a juca biletul.

Pentru ca un bilet la pariuri cu baze sa aiba sanse de castig este obligatoriu ca baza sau bazele selectate sa fie castigatoare. Dupa aceea mai este nevoie sa iasa minimum din numarul pe care l-ai cerut in sistem. De exemplu in imaginea de mai jos am un bilet de tipul “1 baza + 2/3”. Daca prind baza (Sepsi OSK) si cel putin 2 din celelalte 3 pronosticuri am castigat; dar daca prind cele 3 egaluri si nu prind baza am pierdut.

Da click aici pentru a juca pariuri in sistem cu baze la Maxbet!

Partea cea mai buna legat de Maxbet este ca ofera bonus 50 RON fara depunere atunci cand este facuta verificarea contului. Despre modul in care se face aceasta verificare am scris in acest articol. Astfel vei putea sa te obisnuiesti cu modul de plasare a unui pariu la Maxbet fara a fi necesar sa investesti bani din propriul buzunar.

Inregistreaza-te aici la Maxbet si primesti bonus 100% pana la 900 RON!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here