Cum depun si cum retrag bani de la Maxbet

1716

In momentul in care ai deschis un cont nou la Maxbet (click aici pentru a face acest lucru) vei fi trimis direct spre pagina de depuneri, adica spre o pagina care arata astfel:


Cum depun bani la Maxbet?

La Maxbet exista 5 metode de alimentare a contului, dintre care doar 4 sunt recomandate. Prin cea de a cincea “Fast Bank Transfer” depunerea nu are loc instant si nu vad vreun motiv pentru care ar trebui utilizata.

Depunerea cu cardul la Maxbet

Imaginea cu formularul ce trebuie completat pentru a depune bani cu cardul Visa, Mastercard sau Entropay este cel din imaginea de mai sus. In el trebuie completate urmatoarele date:

  • Nume: este trecut automat, numele de pe card, trebuie sa fie acelasi cu numele titularului contului de pariuri, altfel vei putea efectua depuneri dar foarte probabil vei avea surprize neplacute la efectuarea retragerilor.
  • Numarul card-ului: scrie cele 16 cifre de pe fata cardului care formeaza numarul sau.
  • Luna: selecteaza luna de expirare a cardului
  • An: selecteaza anul de expirare a cardului
  • CVV2: scrie codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului (a nu se confunda cu numarul cardului, care poate fi si el tot din 3 cifre)
  • Cod promotional: in cazul in care atunci cand deschizi contul exista un cod promotional pentru a beneficia de un bonus va trebui sa scrii aici acel cod.
  • Adresa de facturare: lasa debifata aceasta casuta
  • Suma de depus: selecteaza una din cele 6 sume prestabilite sau scrie in casuta goala suma pe care vrei s-o depui.
  • Da click pe DEPUNERE pentru a finaliza depunerea.

Depunerea prin Skrill si Paysafecard la Maxbet

Daca selectezi ca metoda de depunere Skrill sau Paysafecard pagina va arata la fel. Va trebui mai intai sa scrii codul promotional, daca ai unul, si sa completezi suma pe care vrei s-o depui.

Dupa ce vei da click pe Depunere se va deschide o pagina noua, unde va trebui sa te loghezi fie in contul Skrill, fie in contul Paysafecard, in functie de metoda de plata aleasa, si sa confirmi plata.

Tine cont ca daca alegi Skrill sau Paysafecard ca metoda de plata adresa de e-mail folosita la deschiderea contului de pariuri Maxbet va trebui sa fie identica cu adresa de mail folosita la deschiderea contului la portofelul electronic.

Depunerea prin Neteller la Maxbet

Practic este similara cu cea prin Skrill sau Paysafecard, singura diferenta fiind ca aici datele de logare in contul Neteller vor trebui scrise inca de pe pagina de depunere. Bineinteles, codul promotional mai trebuie scris in caz ca exista, suma ce trebuie depusa si apoi trebuie dat click pe butonul Depunere.

Deschide cont aici la Maxbet si efectueaza prima depunere prin metoda de plata preferata!

Care este depunerea minima la Maxbet?

Indiferent de metoda de plata aleasa suma minima ce poate fi depusa la Maxbet este de doar 20 RON.

Taxe depunere la Maxbet

Indiferent de metoda de plata prin care alegi sa alimentezi contul nu vei fi nevoit sa platesti vreo taxa.

Cum retrag bani la Maxbet?

Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului la Maxbet. De asemenea nu vei putea efectua o retragere printr-o anumita metoda de plata daca n-ai folosit acea metoda si la alimentarea contului.

Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea de sus pe butonul de “Depunere”. Se va deschide apoi o pagina de forma celei de mai jos, pagina in care ai in coloana din partea stanga optiunea “Retragere” pe care trebuie s-o si accesezi.


In functie de metoda prin care vrei sa retragi va trebui sa completezi anumite date. O sa le prezint in continuare, dar fara imagini.

Retragere prin transfer bancar – va fi necesar sa scrii toate detaliile contului bancar, incepand cu nume, prenume, IBAN etc; este singura metoda de plata prin care poti scoate bani daca ai reusit sa realizezi castiguri din cei 50 RON bonus fara depunere acordati de Maxbet.

Retragere pe card – va fi necesara doar scrierea sumei si a parolei contului pentru a scoate banii pe card.

Neteller, Skrill, Paysafecard – indiferent care din aceste 3 metode de plata alegi va trebui sa completezi doar suma ce o vrei retrasa si sa confirmi retragerea.

Care este retragerea minima la Maxbet?

Retragerea minima de la Maxbet este de 50 RON, indiferent de metoda de plata aleasa.

Cat dureaza o retragere de la Maxbet?

Oricare metoda de retragere alegi n-ar trebui sa se intarzie mai mult de 2-3 zile lucratoare pana sa ai banii in cont. Conteaza insa si momentul in care retragi (o retragere facuta seara / noaptea va fi procesata doar a doua zi, in timp ce o retragere facuta dimineata va fi procesata in ziua respectiva).

Nu uita si de verificarea contului de pariuri. Daca ea este facuta din timp, pana sa ajungi la momentul primei retrageri, o sa scurtezi timpul de asteptare al primirii banilor. In caz contrar va trebui sa astepti, probabil cu 1-2 zile, mai mult la prima retragere.

Taxe retragere la Maxbet

Nu se percepe vreo taxa atunci cand scoati bani din contul de pariuri online al acestui operator.

Click aici pentru a crea un cont de pariuri la Maxbet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here