Ghid pariuri sportive online Superbet

519

Superbet (L1160659W000328) este un nume care s-a afirmat in Romania datorita serviciilor oferite in mediul offline. Din 2015 ea a facut trecerea si pe plan online, dar la inceput parerile pariorilor despre agentie n-au fost cele mai bune. Intre timp insa aceste pareri negative par sa se mai fi rarit, deci ori s-au rezolvat problemele ori pariorii au decis sa joace la una din casele de pariuri online recomandate.

Cum deschid cont la Superbet

In cazul in care vrei sa plasezi pariuri online la Superbet va trebui sa intri pe site-ul agentiei si sa dai click pe butonul “Inregistrare“, buton care-l vei gasi in partea superioara a paginii, in centru. Inregistrarea se face in 3 pasi, iar pentru a activa contul va trebui sa accesezi link-ul de activare primit pe e-mail.

Cum depun si cum retrag bani la Superbet

Odata logat in cont vei putea efectua si prima depunere. Vei gasi butonul “Efectueaza o depunere” in partea superioara a site-ului Superbet, exact acolo unde ai avut in prima faza butonul pentru deschiderea contului.

La Superbet poti efectua depuneri cu cardul bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard. In aceste cazuri depunerea minima este de 20 RON. Mai ai ca alternativa si depunerea direct din agentiile stradale ale agentiei, caz in care poti depune chiar si 10 RON.

Pentru a retrage bani din contul Superbet va trebui sa intri pe site-ul agentiei in sectiunea “Contul meu” si sa alegi metoda prin care doresti sa scoti banii din cont (trebuie sa fie aceiasi metoda prin care ai depus banii). In cazul in care ai depus cu Paysafecard va trebui sa alegi alta metoda de retragere, dar este necesar ca prin acea metoda sa fi depus macar o data bani in cont.

Verificarea contului la Superbet

Dupa ce deschizi contul vei vedea in partea superioara a paginii un clopotel cu cifra 1 pe el. Daca vei da click pe el iti va aparea optiunea de a verifica identitatea. Accesand acel link se va deschide o pagina unde va trebui sa incarci o copie dupa actul de identitate si sa trimiti acel document.

Cum pariez online la Superbet

Procesul de plasare a unui pariu este oarecum similar cu cel de la celelalte case de pariuri online (de exemplu poti citi articolul Cum pariez la Maxbet deoarece acolo vei gasi un ghid complet cu imagini in care iti arat cum sa plasezi un pariu.

Exista totusi 2 mici diferente pe care vreau sa ti le spun:

  1. Spre deosebire de Maxbet si de majoritatea caselor de pariuri online, la Superbet lista cu sporturi disponibile o vei gasi in partea dreapta, deasupra biletului de pariuri.
  2. Pentru a plasa un bilet online va trebui sa ai selectata varianta “ONLINE” pe biletul de pariuri (vezi imaginea de mai jos).

Pariuri de pe mobil la Superbet

Casa de pariuri nu pune la dispozitia clientilor sai o aplicatie pentru pariuri, asa cum face de exemplu Betano (detalii aici), dar vei putea paria fara probleme din varianta pentru mobil a site-ului.

Bonusuri si promotii la Superbet

Ca oferta de bun-venit Superbet ofera jumatate din primul pariu fara risc pana la 250 RON. Joaca cel dintai pariu cu o miza de pana la 500 RON si daca-l vei pierde 50% din suma iti va fi rambursata sub forma de bonus. Acel bonus va trebui sa-l joci de 5 ori pe cote de minim 1.50 inainte de a putea solicita o retragere.

Oferta pentru clientii noi nu este de neglijat, dar trebuie avut in vedere ca la Unibet (deschide cont aici) se acorda un prim pariu 100% fara risc pana la 250 RON.

De-a lungul timpului n-am mai observat alte promotii la Superbet.

Vrei sa pariezi online?

Da click aici pentru a vedea care este agentia recomandata de SuperPont!

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here