Ghid pariuri sportive online Stanleybet

344

Stanleybet ( L1160971W000196) este la fel ca si Casa Pariurilor sau Superbet o agentie de pariuri care dupa ce s-a remarcat pe piata offline a luat decizia sa intre si in mediul online in momentul in care s-a introdus licentierea.  In ciuda faptului ca sunt case de pariuri online la care in opinia noastra ai mai multe avantaje, am decis sa-ti prezint pe scurt amanuntele care intereseaza un parior atunci cand vine vorba de Stanleybet.

Cum deschid cont la Stanleybet

In momentul in care vei accesa site-ul stanleybet.ro vei vedea mare in pagina web butonul “INREGISTREAZA-TE“. Da click pe el si se va deschide apoi formularul de inregistrare in 3 pasi, formular in care trebuie sa treci toate datele solicitate in mod corect.

Cum depun si cum retrag bani la Stanleybet

Atunci cand esti autentificat in cont in partea dreapta sus a paginii web vei vedea butonul “DEPUNERE“.

La Stanleybet poti efectua depuneri cu cardul bancar si prin Skrill, dar si direct din agentiile stradale. Oricare varianta vei alege depunerea minima este de 20 RON. Dupa cum se poate observa nu pot fi efectuate depuneri prin Paysafecard iar daca ai un astfel de cod atunci iti recomand sa depui la betano.ro, unde depunerea prin aceasta metoda de plata este tot de cel putin 20 RON.

Pentru a retrage bani din contul Superbet va trebui sa intri pe site-ul agentiei in sectiunea “Contul meu”, sa dai click pe butonul “RETRAGERE” si sa alegi metoda prin care vrei sa scoti banii din cont. Tine cont ca retragerea pe card poate dura pana la 5 zile lucratoare, iar cea prin intermediul sucursalelor Stanleybet poate ajunge pana la maxim 48 de ore.

Verificarea contului la Stanleybet

Verificarea se face extrem de simplu, trimitand un e-mail la adresa support-ro@stanleybet.com . Acest mail trebuie sa contina username-ul avut la Stanleybet si o copie dupa actul de identitate respectiv o dovada a adresei (factura de utilitati pe numele tau sau, daca nu ai asa ceva, dupa un extras detaliat de cont bancar. Este posibil sa-ti fie ceruta si o copie dupa card, daca ai ales sa depui cu aceasta metoda de plata, dar vei vedea daca se solicita sau nu la momentul in care faci depunerea.

In general in maxim 2 zile lucratoare vei primi un raspuns legat de verificarea contului.

Cum pariez online la Stanleybet

In cazul in care ti-ai facut macar o data biletul offline la Stanleybet de pe site-ul casei de pariuri, pentru a merge cu codul la agentie atunci totul va fi simplu pentru tine. Vei avea de facut exact acelasi lucru, doar ca acum va trebui sa plasezi si pariul efectiv.

Daca n-ai facut acest lucru pana acum atunci iti recomand sa citesti articolul Cum pariez la Netbet, deoarece modul de pariere este similar, de la alegerea pronosticurilor si pana la jucarea biletului.

Pariuri de pe mobil la Stanleybet

Ca orice agentie de pariuri care se respecta, Stanleybet ofera clientilor sai cate o aplicatie pentru pariuri, atat pentru iOS cat si pentru Android. Daca vrei s-o descarci pe cea din urma tine cont ca trebuie mai intai sa activezi optiunea de instalare a aplicatiilor din surse necunoscute. Pentru activarea acestei optiuni urmeaza calea: Setari – Mai multe – Securitate – Surse necunoscute – Permiteti instalarea aplicatiilor din surse necunoscute.

Bonusuri si promotii la Stanleybet

Daca la unibet.ro avem un prim pariu fara risc de pana la 250 RON iar la betano.ro avem bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON, la Stanleybet lipseste o astfel de oferta pentru clientii noi.

In schimb, se acorda un bonus pentru pariuri multiple, adica pentru bilete care cuprind minim 6 pronosticuri. Bonusul ajunge pana la 70% din suma la biletele cu minim 21 de evenimente. O oferta promotionala similara vei gasi si la netbet.ro; am scris despre ea in detaliu in articolul Bonusuri si promotii la Netbet.

Vrei sa joci pariuri pe internet?

Da click aici pentru a vedea care este casa de pariuri online recomandata de SuperPont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here