Ghid pariuri sportive online Casa Pariurilor

655

Casa Pariurilor (L1160652W000306) ofera pe langa pariurile offline, cu care s-a facut cunoscuta in tara noastra si pariuri online. In ciuda faptului ca sunt multi care prefera acest operator de jocuri de noroc la distanta, in opinia noastra sunt cel putin 6 agentii care au anumite avantaje in fata Casei Pariurilor. Care sunt aceste case afli din articolul Agentii de pariuri online recomandate de SuperPont.

Cum deschid cont la Casa Pariurilor

In momentul in care intri pe casapariurilor.ro vei vedea in partea dreapta sus butonul “Inregistrare”. Dupa ce dai click pe el se va deschide formularul de inregistrare, acolo unde va trebui sa scrii datele solicitate in mod corect.

Cum depun si cum retrag bani la Casa Pariurilor

Pentru a alimenta contul de pariuri online de la Casa Pariurilor va trebui sa dai click, dupa ce te-ai logat in cont, pe butonul “EPORTOFEL” din partea dreapta sus a paginii web. Acum se va deschide pagina in care vei gasi metodele de plata online (card de credit / debit), Skrill, Paysafecard, dar si detalii metode de plata offline daca pot fi numite asa, adica despre depunerea prin intermediul agentiilor si depunerea prin intermediul ordinului de plata.

Depunerea minima la Casa Pariurilor este de 10 RON prin intermediul agentiilor stradale, 20 RON cu cardul sau Paysafecard si 50 RON prin intermediul Skrill. In cazul in care ai mai putini bani in Skrill ai putea sa alegi sa depui la betano.ro, acolo unde depunerea minima este de 20 RON indiferent de metoda de plata aleasa (detalii aici).

Vezi aici care este agentia de pariuri online preferata de romani!

Pentru a retrage bani din contul Superbet va trebui sa intri pe site-ul agentiei in sectiunea “EPORTOFEL” si sa alegi metoda prin care doresti sa scoti banii din cont (trebuie sa fie aceiasi metoda prin care ai depus). Ai ca variante retragerea in contul bancar (practic pe card), in agentiile stradale Casa Pariurilor sau prin intermediul Skrill. Tine cont ca la retragerea in Skrill se percepe o taxa de 1% din suma!

Verificarea contului la Casa Pariurilor

Aceasta verificare se face foarte simplu. Trebuie doar sa trimiti un e-mail care sa contina numele de utilizator al contului, precum si o copie scanata a actului de identitate (ai grija sa aiba toate colturile vizibile si sa fie clara) la adresa suport@casapariurilor.ro. In maxim 2-3 zile vei primi tot pe e-mail un raspuns legat de verificarea contului tau.

Cum pariez online la Casa Pariurilor

Iti recomand sa citesti articolul Cum pariez la Netbet. Iti fac aceasta recomandare deoarece procesul de plasare a unui pariu este similar. Ai lista de sporturi tot in partea stanga, biletul de pariuri tot in dreapta si prin urmare totul este cam la fel.

Pariuri de pe mobil la Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor avem o aplicatie pentru pariuri atat pentru dispozitive cu iOS, cat si la cele cu Android. Poti descarca aplicatia intrand pur si simplu pe site-ul agentiei de pe un dispozitiv mobil, situatie in care iti va fi recomandata sa faci descarcarea.

Pentru a instala aplicatia pe un dispozitiv cu Android este necesar sa oferi acces „Surselor necunoscute”, lucru pe care-l poti face intrand la setarile telefonului tau, apoi alegi Securitate sau Apps la unele dispozitive si in final bifezi casuta „Surse necunoscute”.

Bonusuri si promotii la Casa Pariurilor

Din acest punct de vedere Casa Pariurilor este un operator destul de zgarcit. Daca la inceput oferea clientilor sai aleatoriu cate un bonus fara depunere de 20-50 RON, ulterior n-a mai oferit nici macar un bonus pentru prima depunere (cum este de exemplu la netbet.ro) sau pentru primul pariu plasat (cum ofera unibet.ro).

Vrei sa pariezi online?

Da click aici pentru a vedea care este agentia recomandata de SuperPont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here