Mega Bonus la Netbet 200% pana la 400 RON

Sa va avem alaturi in grupul Superpont Premium este, pentru noi, o onoare si, in acelasi timp, ne obliga sa venim permanent cu cele mai tari oferte pentru voi, Membrii Premium.

Asa dupa cum v-am obisnuit, in calitate de Membri Premium aveti o serie de avantaje certe, unul dintre ele fiind BONUSURI EXCLUSIVE la pariuri, mult mai mari decat cele pe care le puteti primi in mod normal de la o casa de pariuri. Un astfel de Mega BONUS am pregatit pentru voi weekendul acesta si, credeti-ne pe cuvant, asa ceva nu se poate rata sub nicio forma!

Mega Bonus la Netbet 200% pana la 400 RON

Cum intri in posesia acestui bonus? Nimic mai simplu:

  1. Deschizi un cont nou de parior DOAR de pe acest link la agentia de pariuri Netbet;
  2. Efectuezi o prima depunere in contul tau de parior, incepand de astazi, vineri, 8 iulie, pana duminica, 10 iulie, ora 23:59.  ATENTIE: NU TREBUIE SA INTRODUCI NICIUN COD BONUS atunci cand efectuezi depunerea! Daca introduci vreun cod bonus, nu mai poti beneficia de aceasta promotie!
  3. In cursul zilei de luni, 11 iulie, vei primi automat Mega BONUS de pana la 400 RON, adica 200% din valoarea depunerii tale. Cu alte cuvinte, depui 200 RON si luni primesti in cont inca 400 RON! Vei putea astfel sa pariezi cu 600 RON in cont!!!

In mod normal, daca depuneai 200 RON la netbet, primeai bonus doar 200 RON, acum, cu aceasta Super Oferta exclusiva pentru membrii Superpont Premium, obtii un MEGA Bonus de 400 RON, de 2 ori mai mare!

In plus, daca deschizi cont nou cu depunere la Netbet pana duminica, ora 23:59, ai si Abonament Superpont Premium prelungit GRATUIT pana la 1 Septembrie!!!

Bonusul este valabil DOAR pentru conturile NOI, deschise de pe linkul de mai sus!

Bonusul are conditiile de rulaj standard ale casei de pariuri Netbet.

De ce recomandam sa iti deschizi cont si sa pariezi la Netbet

  1. Cel mai mare bonus la pariuri din Romania: pana la 1500 RON (1550 RON exclusiv pentru Membrii Premium)
  2. Cea mai variata oferta la pariuri Live (perfect pentru Membrii Premium care sunt si in grupul de Pariuri Live);
  3. Cote excelente la pariuri sportive, cu pana la 10% mai mari decat la alte case de pariuri concurente;
  4. Pentru pasionatii de jocuri de cazino online, cei de la cazino online Netbet ofera Bonus de 900 RON la deschidere de cont!

Iti multumim ca esti alaturi de noi in Comunitatea Premium si iti recomandam sa stai aproape, urmeaza multe alte surprize si bani multi in conturile tale!

Multa bafta!

 

Termenii  si conditiile  Mega Bonusului  200% le gasiti AICI

 

Nu uitati, NetBet si SuperPont fac pariurile mai interesante 🙂

 

 

Leave a Reply