Termeni si Conditii

Home » Termeni si Conditii
  • Site-ul www.superpont.com este un site de avancronici,analize, informatii si pronosticuri sportive, o comunitate a iubitorilor de sport si a amatorilor de pariuri sportive.
  • Site-ul www.superpont.com este in proprietatea si administrat de SC SUPERPONT CT SRL, cu sediul in Romania, Constanta, Aleea Granatului, nr 5, bloc LOT 1, reprezentata legal prin domnul Tudor POPA, in calitate de Administrator.
  • Calitatea de membru al acestei comunități este conferita persoanelor de peste 18 ani si se obține prin urmarea instructiunilor pe care le gasiti aici: www.superpont.com/abonare-gratuita sau aici: www.superpont.com/premiumregister
  • Membrii comunitații SuperPont se vor loga prin sistem user/parola la site si au acces la TOATE informațiile prezente pe site, la concursurile exclusive organizate pentru ei si la toate promoțiile obținute de SuperPont  exclusiv pentru cei din  comunitate
  • Toate avancronicile,informațiile, analizele,pronosticurile si recomandarile de pe site sunt alegerile personale ale echipei SuperPont si reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru urmăritori.
  • Responsabilitatea de a paria si de a alege mizele pariate aparține fiecărei persoane in parte si echipa SuperPont nu este responsabila pentru deciziile de pariere a oricărui membru al comunitatii !
  • SuperPont susține pariatul responsabil. Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! ( www.gambleaware.co.uk ,www.gamecare.org.uk)

↯ Oferte Recomandate ↯

100 rotiri Fără Depunere cu rulaj 1x!

333 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

100 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

350 rotiri Shining Crown FĂRĂ DEPOZIT!

444 rotiri fără depunere la Sweet Bonanza 1000!

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

69 rotiri FĂRĂ DEPUNERE la cazino nou!

 

Rotiri fără depunere!