Toti fanii tricolorilor trebuie sa profite! COTA 12.0 Romania e AICI!

1

Click AICI pentru COTA 12.0 ROMANIA in meciul cu Olanda!

DACA PROFITI ai din partea noastra 60 DE ZILE DE ABONAMENT SUPERPONT PREMIUM CADOU!

Joi, 14 noiembrie, Echipa Națională de fotbal a României se va duela într-un meci amical cu formația similară din Olanda. Tricolorii lui Contra se află într-o formă bună, spre deosebire de Portocala Mecanică care nu impresionează momentan. Cu această ocazie, Betfair ne oferă o SUPER COTĂ DE 12.0 pentru ROMÂNIA. O șansă bună de a face 550 RON PROFIT!

CLICK PE IMAGINE SI AI COTA 12.0 PENTRU ROMANIA!

Cum pariezi pe Super Cota Marita! CLICK AICI pentru COTA 12.0 ROMANIA!

Dupa ce ai pariat pe Cota Marita 12.0, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 60 de zile!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 60 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Super Pontul si Biletul Zilei de la unul dintre cei mai cunoscuti oameni de fotbal din Romania, Bogdan Socol!!! Cel mai bun comentator de fotbal din Romania ofera ponturile sale membrilor Premium!

4. Un grup de peste 900 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

Grupul Superpont Premium – “spaima” caselor de pariuri

Lansat in urma cu aproape 2 ani, Grupul Superpont Premium numara in prezent peste 950 de membri activi. Cu ponturi si Bilete ale Zilei oferite din cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet, rugby, handbal), cu 10 tipsteri profesionsiti de top si cu cel mai mare Grup de Pariuri Live unde zilnic se inregistreaza profituri de sute si chiar mii de lei. Grupul Premium este cunoscut in lumea pariorilor ca fiind o adevarata “sperietoare” pentru casele de pariuri online, datorita profiturilor mari inregistrate de membrii sai.

Nu ne credeti pe cuvant?

Nu ramane decat sa testati fiecare dintre voi, timp de 60 de zile, Grupul Superpont Premium, sa va convingeti de calitatea ponturilor si biletelor zilei oferite de tipsterii Superpont.

Si, bineinteles, sa va bucurati de profituri consistente, pe termen lung, la pariuri sportive!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here