Ponturi Bogdan Socol

“Ponturi pariuri sportive de la Bogdan Socol” este o rubrica zilnica de ponturi si pronosticuri la pariuri oferite de reputatul jurnalist sportiv Bogdan Socol. In fiecare zi, acesta va analiza cele mai importante evenimente sportive si va oferi predictiile sale special pentru membrii Superpont Premium.

Toate ponturile si pronosticurile la pariuri oferite de Bogdan Socol le gasiti accesand acest link.

Ponturi pariuri sportive de la Bogdan Socol

 

Ponturi pariuri sportive de la Bogdan Socol
Bogdan Socol

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Socol s‑a născut pe 10 august 1980 la Brașov. A absolvit Școala Superioară de Jurnalistică din București, în 2003. Lucrează în presă din anul 2000, când și‑a început cariera la redacția sport a TVR. De atunci, a mai trecut pe la Realitatea TV, TV Sport, Național TV și GSP TV și a colaborat, în calitate de comentator, cu Telesport și BOOM Sport.

Din 2009 activează la Digi Sport, unde este comentator și realizează emisiunea Fotbal European. Din 2002 până în prezent, a comentat peste 2000 de meciuri de fotbal și de rugby.

Unul dintre cei mai prestigiosi jurnalisti sportivi din Romania, Bogdan Socol a fost desemnat, in anul 2010, “Comentatorul Sportiv al Anului” la Gala premiilor Fanatik, iar în 2012, a primit premiul de cel mai bun comentator sportiv tv într-un sondaj realizat de site‑ul www.exclusivnews.ro.

In anul 2015 si-a cialis generique lansat cartea de memorii “Jurnalul unui iubitor de fotbal“, pentru ca in 2016 sa lanseze un nou titlu de succes, “100 de fotbalisti legendari“.

Este o onoare pentru noi sa anuntam ca, incepand din luna octombrie 2016, Bogdan Socol va oferi zinic pronosticurile si ponturile sale la cele mai importante partide ale zilei, grupate in cadrul rubricii “Ponturi pariuri sportive de la Bogdan Socol”, EXCLUSIV membrilor Superpont Premium, cea mai buna Comunitate de tipsteri si pariori din Romania.

Multa bafta si inspiratie!

Echipa Superpont