COTA 10.0 pentru SIMONA HALEP in primul meci de la Roland Garros! Primesti si 30 DE ZILE DE ABONAMENT SUPERPONT PREMIUM GRATUIT!

39

Cota 10.0 pentru SIMONA HALEP in primul meci de la Roland Garros!

Plus GARANTAT Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

NetBet ne ofera aceasta promotie pe care nu avem voie sa o ratam!

NU este vorba despre nicio GLUMA. Din contra.

In perioada 28-30 mai, SIMONA HALEP va disputa primul tur de la Roland Garros, iar cu aceasta ocazie, NETBET ne ofera o promotie pe care NU AVEM VOIE SA O RATAM!

Cota 10.0 de NERATAT este AICI!

CLICK PE POZA SI PARIAZA!

Cum pariezi pe Super Cota Marita 10.0 pentru SIMONA HALEP – Click AICI pentru Super Cota!

1. Deschide-ti un cont de parior la NetBet cu un simplu CLICK AICI!

2. Pariaza pe victoria lui SIMONA HALEP din Primul Tur de la Roland Garros la cota actuala, 40 RON din miza vor fi inmultiti cu COTA 10!

3. Daca SIMONA HALEP castiga, in maxim 48h vei primi castigurile suplimentare!

*Oferta se supune unor T&C care pot fi cititi AICI!

DACA NU VREI SA PARIEZI PE VICTORIA SIMONEI, ATUNCI POTI PROFITA DE:


Dupa ce ai pariat pe Cota Marita 10.0, te mai asteapta o Super Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 30 de zile!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la NetBet de pe linkul sau imaginea de mai sus, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 30 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 30 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Super Pontul si Biletul Zilei de la unul dintre cei mai cunoscuti oameni de fotbal din Romania, Bogdan Socol!!! Cel mai bun comentator de fotbal din Romania ofera ponturile sale membrilor Premium!

4. Un grup de peste 900 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

Grupul Superpont Premium – “spaima” caselor de pariuri

Lansat in urma cu aproape 2 ani, Grupul Superpont Premium numara in prezent peste 950 de membri activi. Cu ponturi si Bilete ale Zilei oferite din cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet, rugby, handbal), cu 10 tipsteri profesionsiti de top si cu cel mai mare Grup de Pariuri Live unde zilnic se inregistreaza profituri de sute si chiar mii de lei. Grupul Premium este cunoscut in lumea pariorilor ca fiind o adevarata “sperietoare” pentru casele de pariuri online, datorita profiturilor mari inregistrate de membrii sai.

Nu ne credeti pe cuvant?

Nu ramane decat sa testati fiecare dintre voi, timp de 30 de zile, Grupul Superpont Premium, sa va convingeti de calitatea ponturilor si biletelor zilei oferite de tipsterii Superpont. Si, bineinteles, sa va bucurati de profituri consistente, pe termen lung, la pariuri sportive!

CLICK PE POZA SI PARIAZA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here