Esti deja membru Premium? Intra in cont aici.

Tot ce trebuie sa stii despre comunitatea Premium "Superpont"

Am pornit comunitatea Superpont in 2013 din pasiune pentru acest adevarat fenomen al pariurilor sportive. La inceput un hobby al doi prieteni, cu timpul comunitatea Superpont a evoluat extraordinar, iar astazi este considerate, pe bunadreptate, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania.

Zilnic, mii de pariori adevarati intra pe siteul nostru pentru a se inspira din ponturile si biletele jucate de noi si pentru a castiga multi bani din pariuri.

Timp de doi ani si jumatate am oferit mii de bilete si ponturi membrilor nostri, am organizat cele mai tari competitii, cu super premii in bani cash. Am fost primii care au lansat provocari si rubrici preluate apoi de alte siteuri. Am dat mereu tonul, am fost mereu cu un pas in fata celorlalti.

Am demonstrat zi de zi in ultimii doi ani si jumatate ca suntem CEI MAI BUNI. Si nu ne oprim aici!

A sosit astfel momentul sa facem urmatorul pas in fata, asa incat am lansat, in urma cu 6 luni, comunitatea Premium "Superpont".

Un Club Exclusivist al celor mai buni si experimentati tipsteri si pariori din tara te asteapta sa devii membru Premium si sa te bucuri de avantajele ce decurg de aici.

Cele mai tari site-uri din Romania au relatat pe larg despre activitatea

Comunitatii Premium. Vezi AICI o colectie a celor mai bune articole!

Ce beneficii vei avea ca membru Premium?

1

Acces nelimitat la recomandarile noastre

Zilnic oferim cele mai bune bilete pe care le jucam noi membrilor nostri Premium.

2

Ponturi premium pentru castiguri excelente zi de zi

Rezervam cele mai bune ponturi pariorilor profesionisti, care ne sustin activitea in continuare si care ne acorda increderea lor. Fie ca este vorba de fotbal, tenis, hochei, basket sau alte sporturi, aici veti gasi mereu ceea ce cautati: sursa voastra zilnica de inspiratie la pariuri!

3

Analize sportive profesioniste de calitate

Ca sa poti fi un parior profesionist, trebuie sa fii in fiecare zi la curent cu ultimele stiri din lumea sportiva. Noi facem asta pentru ca voi sa fiti mai informati si sa va sporiti considerabil sansele de a castiga multi bani.. Ora de ora, zilnic, noi urmarim evenimentele si stirile pentru ca voi sa aveti cele mai proaspete informatii si sa va concentrati doar pe singurul lucru care conteaza: sa faceti bani!

4

Ponturi si avancronici din cele mai importante competitii sportive pentru ca tu sa iti sporesti sansele de castig la pariuri.

Fotbal, tenis, baschet, volei, hockey, handbal, toate le gasesti in comunitatea noastra.

5

Posibilitatea de a discuta si a te consulta cu cei peste de 900 membri Premium pe grupul exclusiv de Facebook, dedicat doar membrilor Premium.

Superpont Premium este chiar o comunitate, in adevaratul sens al cuvantului.

6

Cele mai tari bonusuri la pariuri, EXCLUSIV pentru membrii Superpont Premium.

Vezi AICI toate Super Bonusurile EXCLUSIVE de care beneficiezi cat timp esti membru Premium!


Statistica tipsterilor Superpont Premiumi dupa 7 luni o gasiti AICI
- profit total in 7 luni de zile, peste 48.000 unitati, medie a profitului de 4993 unitati/luna, 228 unitati/zi;
- 135/210 zile "verzi";
- medie de 65.44% a single-urilor sau selectiilor castigatoare;

Pretul abonamentului lunar este de 100 RON lunar daca achiti prin card bancar sau 20 EUR prin Paypal. Daca alegi plata prin SMS, costul abonamentului este de 20 Euro plus TVA.