Orice pariu pe Real Madrid vs PSG are COTA 10.0! Asa ceva nu se rateaza!

152

Click AICI si ai COTA 10.0 pentru orice pariu plasat pe Real Madrid vs PSG!

Dupa ce ai profitat de cota marita noi iti oferim GARANTAT 60 ZILE de Abonament SuperPont PREMIUM!

Miercuri, 14 februarie, de la ora 21:45, Real Madrid și PSG se vor duela în derby-ul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida se anunță a fi extrem de spectaculoasă, deschisă oricărui rezultat, iar cu această ocazie NetBet ne oferă o super promoție.

Indiferent de preferințele tale, poți face 360 RON PROFIT pentru că ai COTA 10.0 pentru pariarea pe 1, X sau 2 – CLICK AICI!

CLICK PE IMAGINE SI NU RATA COTA 10.0 PENTRU 1, X SAU 2 IN REAL MADRID VS PSG!

Cum profiți de COTĂ! – Click AICI si AI SUPER COTA 10.0 pentru orice pariu 1, X sau 2 in Real Madrid vs PSG!

  1. Click pe acest link sau oricare link din articol si Deschide-ti un cont de parior la NetBet, folosind CODUL BONUS: COTA10
  2. Plaseaza orice pariu PRE-LIVE pe 1, X sau 2 pe meciul Real Madrid vs PSG! Suma maxima pe care o poti plasa pentru a primi Cota 10 este 40 RON!
  3. ATENTIE!!!! Atunci cand pariezi pe Real Madrid vs PSG, NU iti va arata direct cota marita, dar primii 40 RON vor fi multiplicati cu COTA 10!

FELICITARI! Daca pariul tau va fi WIN, castigurile suplimentare vor fi adaugate contului tau in maxim 48 ore!

Daca pariul tau nu va fi castigator, vei primi oricum DUBLUL mizei inapoi!

Oferta se supune unor T&C care pot fi cititi AICI!


Dupa ce ai profitat de aceasta SUPER COTĂ de 10.0, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 60 de zile!

  • Imediat dupa ce ai deschis contul la NetBet de pe linkul sau imaginea de mai sus si ai pariat cei 40 RON pe 1, X sau 2 in Real Madrid vs PSG, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 60 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Super Pontul si Biletul Zilei de la unul dintre cei mai cunoscuti oameni de fotbal din Romania, Bogdan Socol!!! Cel mai bun comentator de fotbal din Romania ofera ponturile sale membrilor Premium!

4. Un grup de peste 1200 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

Grupul Superpont Premium – “spaima” caselor de pariuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here