Cota 4.0 Manchester United in duelul cu Stoke City, plus Abonament Premium 60 zile!

39

Cu un CLICK AICI ai Cota 4.0 Manchester United in duelul cu Stoke City

Dupa ce profiti de cota ai si 2 luni de Abonament Superpont Premium CADOU din partea noastra!

Luni, 15 ianuarie, nu mai devreme de 22:00, ora României, Manchester United primește vizita celor de la Stoke City într-un meci ce se desfășoară în etapa a 23-a din Premier League. Stoke nu s-a impus niciodată pe Old Trafford și este de așteptat să nu o facă nici acum, dată fiind dinamica în care cele două formații se află.

Deși Diavolii Roșii sunt favoriți, tu poți să te bucuri de un PROFIT DE 150 RON dacă Man Utd câștigă – CLICK AICI pentru COTA 4.0!

CLICK PE IMAGINE SI PROFITA DE COTA 4.0 MANCHESTER UNITED!

Cum pariezi pe Super Cota Marita! CLICK AICI pentru COTA 4.0 MAN. UNITED!

Dupa ce ai pariat pe Cota Marita 4.0, te mai asteapta o Surpriza de care te vei bucura cu siguranta!

Abonament Superpont Premium GRATUIT 60 de zile!

FELICITARI! Ai intrat in cea mai buna Comunitate de tipsteri si Pariori din Romania!

Timp de 60 de zile de te vei bucura de:

1. Ponturi si bilete zilnice la pariuri, de la 10 tipsteri profesionisti, cu rata de succes de peste 70%; in afara de fotbal, aici gasesti ponturi din tenis, baschet, volei, hockey si alte sporturi de mare interes pentru pariori

2. Acces NELIMITAT in cel mai mare si cel mai bun Grup de pariuri Live de pe Facebook, acolo unde se fac banii adevarati la minut, zi de zi;

3. Super Pontul si Biletul Zilei de la unul dintre cei mai cunoscuti oameni de fotbal din Romania, Bogdan Socol!!! Cel mai bun comentator de fotbal din Romania ofera ponturile sale membrilor Premium!

4. Un grup de peste 1200 de pariori de top, cu care te vei putea sfatui, cu care imparti opinii, pareri despre meciurile cele mai tari. Cu cat petreci mai mult timp printre pariorii profesionisti, cu atat mai mari sansele sa devii si tu unul din ei!

Grupul Superpont Premium – “spaima” caselor de pariuri

Lansat in urma cu aproape 2 ani, Grupul Superpont Premium numara in prezent peste 950 de membri activi. Cu ponturi si Bilete ale Zilei oferite din cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet, rugby, handbal), cu 10 tipsteri profesionsiti de top si cu cel mai mare Grup de Pariuri Live unde zilnic se inregistreaza profituri de sute si chiar mii de lei. Grupul Premium este cunoscut in lumea pariorilor ca fiind o adevarata “sperietoare” pentru casele de pariuri online, datorita profiturilor mari inregistrate de membrii sai.

Nu ne credeti pe cuvant?

Nu ramane decat sa testati fiecare dintre voi, timp de 60 de zile, Grupul Superpont Premium, sa va convingeti de calitatea ponturilor si biletelor zilei oferite de tipsterii Superpont.

Si, bineinteles, sa va bucurati de profituri consistente, pe termen lung, la pariuri sportive!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here