Ghid pariuri sportive online Winmasters

275

Prima casa de pariuri online licentiata in Romania de catre ONJN a fost Winmasters (L1160650W000194). Ea a fost o aparitie relativ surprinzatoare in tara noastra, asta deoarece pana sa intervina licentierea nu era cunoscuta in randul romanilor.

Daca ar fi sa aseman Winmasters cu una dintre casele de pariuri online recomandate atunci aceea ar fi Netbet.

Cum deschid cont la Winmasters

In primul rand trebuie sa intri pe link-ul winmasters.ro. Dupa aceea in pagina nou deschisa vei vedea in partea dreapta sus butonul “Inregistreaza-te acum”, buton pe care trebuie sa dai click.

Acum se va deschide formularul de inregistrare care arata precum in imaginea de mai jos. Completeaza toate datele solicitate in mod corect. In final da click pe “Creaza cont” pentru a finaliza procesul de inregistrare!

Cum depun si cum retrag bani la Winmasters

Atunci cand esti logat in cont in partea dreapta sus iti va aparea ceva in genul print screen-ului de mai jos. Va trebui sa dai click pe “Depunere” si se va deschide pagina unde vei efectua depozitul.

Poti sa-ti alimentezi contul Winmasters cu cardul de credit, sau cu portofele electronice cum sunt Skrill, Neteller si Paysafecard.

Depunerea cu cardul se face in 3 pasi, dupa cum poti vedea si in imaginea de mai jos. Completeaza toate datele solicitate la fiecare pas si vei avea imediat banii in cont.

Indiferent de metoda de plata aleasa vei putea depune la Winmasters minim 40 RON.

Vei putea retrage bani din contul Winmasters foarte simplu. Mai intai intri pe pagina “Depunere” (vezi print screen-ul de mai sus), dupa care schimbi din Depunere in Retragere (din pacate nu am acces la cont si nu-ti pot arata si un print screen).

In pagina “Retragere” alegi metoda prin care doresti sa scoti banii din cont, scrii suma pe care vrei s-o scoti si confirmi tranzactia. Retragerea minima este de 350 RON prin transfer bancar si de 80 RON prin celelalte 3 metode de plata (card, Skrill, Neteller).

Tine cont ca fiecare retragere de la Winmasters este comisionata cu 3% din suma.

Verificarea contului la Winmasters

In partea superioara a paginii Winmasters, langa soldul contului, vei vedea un buton cu username-ul tau (vezi textul sters din urma cu 2 imagini). Va trebui sa dai click pe acel username si se va deschide sectiunea “Contul meu”. Acolo va trebui sa accesezi tabul “Incarca documentele (KYC)”.

In pagina nou deschisa va trebui sa incarci cele 3 documente solicitate: copie dupa cartea de identitate, copie dupa o factura de utilitati pe numele tau sau dupa un extras de cont bancar detaliat, precum si copie fata-verso dupa card (pentru siguranta aici va trebui sa acoperi cele 8 cifre din mijlocul numarului cardului dar si codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului). In cazul in care ai depus prin Skrill sau Neteller este necesar sa faci un print screen al portofelului electronic, print screen in care trebuie sa se vada clar plata facuta catre Winmasters atunci cand ai efectuat depunerea.

Cum pariez online la Winmasters – Incaseaza intai Bonusul de 300 RON cu un simplu Click AICI!

Din mai multe puncte de vedere Winmasters pare sa se asemene cu Netbet, desi vorbim de case de pariuri concurente si diferite. Tocmai de aceea iti recomand sa acitesti articolul Cum pariez online la Netbet pentru a vedea cum se pariaza online la Winmasters.

Pariuri de pe mobil la Winmasters

La Winmasters nu avem vreo aplicatie pentru pariuri, indiferent de tipul dispozitivului mobil avut. Astfel va trebui sa plasam pariuri direct pe varianta pentru mobil a site-ului web.

Bonusuri si promotii la Winmasters – Bonus foarte atractiv de pana la 300 RON doar pe acest LINK!

Daca este o casa de pariuri care schimba foarte des bonusul pentru clientii noi atunci aceasta este Winmasters. N-ar fi o problema acest lucru daca nu s-ar schimba si codul promotional ce trebuie scris la efectuarea depunerii pentru a primi bonusul. De aceea sfatul meu este sa dai click pe link-ul acesta pentru a vedea care este oferta de bun-venit curenta si ce bonus trebuie sa introduci. La momentul scrierii acestui articol Winmasters acorda bonus 100% la prima depunere pana la 300 RON + bonus 10% pana la 30 RON la casino + un pariu gratuit de 40 RON. Intra pe link-ul de mai sus si vezi daca mai este valabil acest bonus si ce cod promotional trebuie introdus.

In plus Winmasters mai are constant promotii pentru clientii existenti. Ba chiar este printre singurele case de pariuri la care avem in anumite momente bonusuri la reincarcare. Aceste oferte promotionale sunt de scurta durata asa ca nu are rost sa insist asupra lor, le vei gasi pe cele actuale pe site-ul casei de pariuri in sectiunea “Promotii”

Click aici pentru a juca pariuri online la prima casa licentiata in Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here