Ghid pariuri sportive online Mozzartbet

161

Mozzartbet (L1170649W000686) este, la momentul scrierii acestui articol, cel mai nou nume care a luat licenta de operare in Romania in mediul online in urmatorii 10 ani. Deoarece activeaza de cativa ani in tara noastra si in mediul offline nu este un nume nou pentru pariorii romani, dar cel putin la momentul actual nu se poate ridica la nivelul celor 6 case de pariuri online recomandate de SuperPont. Nu spun ca ar fi o idee rea sa incerci si serviciile Mozzartbet, doar ca in mod sigur exista alternative mai bune.

Cum deschid cont la Mozzart

Daca vrei sa plasezi pariuri pe internet la Mozzart trebuie sa accesezi site-ul casei de pariuri si sa dai click pe butonul “Inregistrare“, buton pe care-l vei gasi in partea dreapta sus a paginii web. Observam ca in formularul de inregistrare nu trebuie scrise date de localizare (adresa, oras etc), dar in mod sigur dupa deschiderea contului vor fi solicitate si aceste informatii.

Cum depun si cum retrag bani la Mozzart

Depui bani in contul de pariuri online de la Mozzart intrand in partea dreapta sus in sectiunea “Cont”. Acum se va deschide pagina “Contul meu”, iar pentru a efectua o depunere va trebui sa selectezi categoria “Miza” (are o denumire mai ciudata fata de alte case de pariuri).

Dupa cum poti observa si in imaginea de mai sus, la Mozzartbet nu poti depune bani folosind un card bancar. O poti face doar prin intermediul Skrill sau poti alege sa faci depunerea prin intermediul unei agentii stradale Mozzartbet. In cazul in care vrei sa depui la pariuri online cu cardul iti recomand casa de pariuri maxbet.ro.

Se poate observa in imaginea precedenta ca exista 2 cai prin care poti depune prin Skrill. Practic insa vorbim de aceiasi metoda de plata; in ambele cazuri vei fi redirectionat catre site-ul Skrill, unde va trebui sa te loghezi in cont si sa confirmi plata. Depunerea minima prin Skrill la Mozzart este de 45 RON.

Pentru a retrage bani din contul Mozzart va trebui sa intri pe site-ul agentiei in sectiunea “Contul meu” si sa selectezi “DE ACHITAT” (vezi imaginea de mai sus).  Poti retrage, bineinteles, doar prin Skrill (minim 100 RON) sau prin intermediul agentiilor stradale.

Verificarea contului la Mozzart

In cazul in care nu ai contul verificat atunci cand te vei afla pe pagina “Contul meu”, in sectiunea “Schimbare date personale” vei vedea in partea dreapta sus o atentionare, un triunghi rosu cu un semn al exclamarii in el. Va trebui sa dai click pe el si vei fi redirectionat catre pagina unde trebuie sa introduci documentele.

In prima faza va trebui sa trimiti doar o copie dupa cartea de identitate. Daca va mai fi necesara o verificare suplimentara operatorii casei de pariuri iti vor mai solicita si alte documente doveditoare.

Cum pariez online la Mozzart

Am facut un print screen cu pagina de pariuri deoarece la Mozzartbet arata putin diferit fata de alte case de pariuri.

In primul rand trebuie spus ca ai sus bara de cautarea (“Cauta”) unde scriind numele unei echipe sau a unui jucator vei gasi mai rapid meciul care te intereseaza.

Daca vrei sa vezi oferta completa de pariere ai 2 alternative:

Dai click pe data pentru care vrei sa vezi oferta si apoi selectezi “Dupa competitie” pentru ati afisate meciurile din ziua respectiva grupate pe fiecare competitie in parte.

Dai click pe data pentru care vrei sa vezi oferta si apoi dai click pe “Dupa ora” si astfel iti vor fi afisate evenimentele disponibile in ordine cronologica.

Mai departe totul este similar cu plasarea unui pariu la unibet.ro, de exemplu, iar in articolul Cum pariez la Unibet ti-am explicat cum se joaca un astfel de bilet.

Pariuri de pe mobil la Mozzart

Se pot juca pariuri din mers la aceasta casa de pariuri online atat de pe varianta pentru mobil a site-ului, cat si descarcand aplicatia pentru Android sau pentru iOS. Pentru Android va trebui sa descarci aplicatia intrand mai intai pe site-ul mobil mozzartbet.ro, in timp ce pentru iOS vei gasi aplicatia in AppStore.

Bonusuri si promotii la Mozzart

Nu stiu cum sta Mozzart din alte puncte de vedere, dar la capitolul bonusuri si promotii avem clar alte optiuni mai bune, asta deoarece operatorul nu ofera nici macar un bonus clientilor sai. Comparativ,netbet.ro acorda bonusuri la fiecare din primele 5 depuneri, pana la 1.500 RON iar la unibet.ro primul pariu este fara risc pana la 250 RON.

Vrei sa pariezi pe internet acum?

Da click aici si vei descoperi agentia de pariuri online recomandata de SuperPont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here