Ghid pariuri sportive online Fortuna

Home » Ghid pariuri sportive online Fortuna

Agentia de pariuri online Fortuna (L1160665W000326) este printre cele mai cunoscute din tara noastra, asta deoarece activeaza atat online cat si offline. In ciuda faptului ca noi avem o alternativa mai buna pentru tine – Maxbet are aceeasi oferta de pariere si aceleasi cote precum Fortuna, diferenta fiind doar la interfata si la anumite oferte promotionale, unde maxbet.ro sta mai bine – ne-am gandit sa-ti prezentam intr-un articol si tot ce ar trebui sa stii despre sponsorul nationalei Romaniei de fotbal.

Cum deschid cont la Fortuna

Acceseaza link-ul efortuna.ro daca vrei sa fii clientul celei mai mari agentii de pariuri din Europa Centrala si de Est. Dupa ce ai dat click pe link-ul precedent se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos, pagina in care va trebui sa dai click oriunde doresti pe partea de text.

Acum se va deschide formularul de inregistrare care arata precum in imaginea de mai jos. Completeaza toate datele solicitate in mod corect. In final da click pe “Register” pentru a incheia inregistrarea!

Cum depun si cum retrag bani la Fortuna

Atunci cand esti logat in cont in partea dreapta sus iti va aparea ceva de genul print screen-ului de mai jos. Va trebui sa dai click pe “Depunere” si se va deschide pagina unde vei efectua depozitul.

Poti sa-ti alimentezi contul Fortuna online folosind un card de credit / debit, un portofel electronic precum Skrill sau Neteler, dar si un card preplatit Paysafecard.

Depozitul cu cardul iti apare prima data cand intri pe pagina “Depunere”. Va trebui sa dai click pe “Adauga card” si sa scrii datele solicitatate  (numele cardului, numarul sau, luna si anul expirarii). Odata inregistrat un card vei putea sa-l selectezi la depunerile viitoare si nu va mai fi necesar sa  scrii atunci decat codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului si suma pe care vrei s-o depui.

Avand si sucursale stradale la Fortuna vei putea depune bani in contul online si direct din aceste agentii.

Depunerea minima este de 10 RON in agentii si de 25 RON daca alegi sa creditezi contul folosind una din cele 4 metode de plata online.

Dupa cum poti vedea si in imaginea de mai sus ai si optiunea “Retragere” in aceiasi pagina unde intri ca sa depui bani. Pentru a retrage bani de la Fortuna va trebui sa intri pe acea pagina, sa alegi metoda prin care doresti sa scoti banii din cont, sa scrii suma si sa confirmi retragerea.

In cazul in care ai depus doar prin intermediul agentiilor stradale tot la fel vei putea face retragerea, caz in care vei face o rezervare, alegandu-ti agentia unde vei merge sa ridici castigul.

Verificarea contului la Fortuna

Am facut mai jos un print screen compus din 2 pagini. In stanga ai pagina principala a site-ului Fortuna online, acolo unde trebuie sa dai click pe “Asistenta” pentru a incepe procesul de verificare a contului. In dreapta ai pagina care se va deschide dupa ce dai click pe “Asistenta”, pagina in care va trebui sa dai click pe “Verificarea identitatii”.

In pagina nou deschisa va trebui sa incarci cele 3 documente solicitate: copie dupa cartea de identitate, copie dupa o factura de utilitati pe numele tau sau dupa un extras de cont bancar detaliat, precum si copie fata-verso dupa card (pentru siguranta aici va trebui sa acoperi cele 8 cifre din mijlocul numarului cardului dar si codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului).

Cum pariez online la Fortuna – Ia intai Bonusul de pana la 300 RON de pe acest LINK!

Dupa cum spuneam si la inceput, interfata de pariuri de la Fortuna este identica cu cea de la Maxbet. Prin urmare iti recomand sa citesti articolul Cum pariez online la Maxbet pentru a vedea cum se joaca pariuri la sponsorul echipei nationale a Romaniei de fotbal.

Pariuri de pe mobil la Fortuna

La Fortuna nu avem vreo aplicatie pentru pariuri, nici pentru Android dar nici pentru iOS. Prin urmare vom putea paria doar direct din varianta mobile a site-ului, o varianta optimizata.

Bonusuri si promotii la Fortuna

In sectiunea “Promotii” de pe site-ul casei de pariuri vei vedea ce bonusuri si promotii sunt disponibile la momentul actual.

Clientilor noi Fortuna le ofera un prim pariu de pana la 300 RON fara risc, dupa cum ai observat probabil si in prima pagina imagine din acest articol. Click aici pentru a obtine pariul fara risc! In cazul in care vei pierde primul pariu jucat la agentie suma iti va fi rambursata in totalitate sub forma de bonus. Acest bonus va fi transformat in bani cash dupa ce va fi rulat de 5 ori pe cote de cel putin 1.50 in maximum 30 de zile.

Fiind sponsorul echipei Romaniei de fotbal Fortuna vine cu promotii pentru clientii sai atunci cand “tricolorii” disputa un meci.

In plus mai avem si asigurare pentru biletele formate din 4 pronosticuri care sunt pierdute la limita, pe un singur pronostic. Din cand in cand, la evenimentele importante, Fortuna are si alte oferte speciale, pe care le vei descoperi doar daca vei urmari constant pagina de “Promotii” a casei de pariuri.

Click aici pentru a juca un pariu fara risc de pana la 300 RON la Fortuna!

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPOZIT!

222 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

101 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Burning Hot

250 rotiri Gates of Olympus FĂRĂ DEPOZIT!

500 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

Până la 200 rotiri Fără Depunere AICI!