Ghid pariuri sportive online Betstars

83

Cel mai mare site de poker online din lume, Pokerstars, a lansat cu putini ani in urma si platforma de pariuri online, denumite Betstars ( L1160658W000323). Daca tinem cont de numele despre care vorbim pe partea de poker ne-am fi asteptat ca si la pariuri lucrurile sa stea foarte bine. Lucrurile nu stau chiar asa sau cel putin n-o putem considera a fi la nivelul celor 6 case de pariuri online recomandate de SuperPont.

Cum deschid cont la Betstars

Atunci cand vei intra pe betstars.ro vei vedea in partea dreapta sus un buton verde pe care scrie “Inregistreaza-te“. Da click pe el si se va deschide apoi formularul de inregistrare. Acesta este destul de sumar in prima faza (se solicita adresa de e-mail, ID Stars si Parola). Dupa ce ai completat aceste date si ai dat click pe “Creaza cont” vei fi logat in contul Betstars / Pokerstars si acolo va trebui sa intri in sectiunea “Cont” si sa adaugi si celelalte date personale solicitate in tabul “Detalii cont Stars”.

Cum depun si cum retrag bani la Betstars

Atunci cand esti autentificat in cont in partea dreapta sus a paginii web vei vedea butonul verde “Depunere“.

La Betstars vei putea depune doar in euro, dar se va face conversia automata in RON, asa ca nu este nici o problema daca ai contul bancar in lei. Poti depune minim 10 euro, adica aproximativ 50 RON.

Metodele de plata prin care poti alimenta contul Betstars sunt cardul de credit / debit, Skrill, Neteller si Paysafecard.

Pentru a retrage bani din contul Betstars va trebui sa intri pe site-ul casei de pariuri in sectiunea “Cont” si in pagina nou deshisa sa dai click pe butonul “Retragere bani” (vezi imaginea de mai sus). Nu vei putea retrage bani pana ce nu ai facuta verificarea contului. Mai trebuie sa tii cont de faptul ca vei putea scoate bani doar prin ultima metoda prin care ai depus.

Verificarea contului la Betstars

Vei putea incarca documentele pentru verificarea contului (copia dupa cartea de identitate si dupa o factura de utilitati) intrand in partea dreapta sus in meniul “Serviciul clienti”. In pagina nou deschisa vei gasi un text de forma celui de mai jos, text pe care trebuie sa dai click.

Acum in pagina nou deschisa va trebui sa selectezi categoria “Securitate si verificare cont”, iar in Subcategorie trebuie sa alegi “Incarca documente”. Incarci cele 2 documente, dai click pe “Transmite” si astepti cel mult 24 de ore lucratoare pana vei primi pe mail un raspuns in legatura cu verificarea contului.

Cum pariez online la Betstars

In partea superioara a paginii “Sporturi” vei gasi lista cu sporturile principale pe care se poate paria. Daca sportul pe care vrei sa pariezi nu se afla pe acea lista da click pe “Sporturi A-Z” si vei vedea toate sporturile disponibile.

Acum iti vor fi afisate cele mai importante evenimente din sportul respectiv pe care poti paria. Daca vrei sa vezi oferta completa pentru o anumita zi calendaristica da click pe butonul “Zilnic”. In cazul in care doresti sa-ti fi afisata oferta impartita pe competitii da click pe butonul “Meciuri” din acea bara pe care o poti vedea si in imaginea de mai jos.

Acum nu-ti ramane decat sa gasesti pronosticurile dorite si sa plasezi biletul, asa cum ai face-o de exemplu si la maxbet.ro (in articolul Cum pariez online la Maxbet vezi cum se plaseaza efectiv un pariu online, procedura fiind similara la toate casele de pariuri).

Pariuri de pe mobil la Betstars

La Betstars ai parte de o aplicatie doar daca detii un dispozitiv care opereaza pe iOS, aplicatia avand denumirea “BetstarsEU” in AppStore. In cazul in care ai un telefon mobil pe Android sau Windows vei putea paria la Betstars doar de pe varianta mobila a site-ului.

Bonusuri si promotii la Betstars

In sectiunea “Promotii” de pe site-ul casei de pariuri vei vedea ce bonusuri si promotii sunt disponibile la momentul actual.

Pentru clientii noi Betstars ofera 2 pariuri gratuite de cate 10 euro daca primul pariu a fost jucat la agentie cu cel putin 10 euro pe un bilet cu cota minima 2.

Pe langa oferta adresata noilor clienti Betstars mai are si alte bonusuri si promotii diversificate pe care le poti descoperi singur. La acest capitol sta destul de bine, dar totusi nu putea depasi o casa de pariuri precum netbet.ro, care are mult mai multe oferte promotionale!

Vrei sa pariezi online?

Da click aici pentru a vedea care este casa de pariuri pe internet recomandata de SuperPont!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here