Ghid pariuri sportive online 888sport

100

In cazul in care vrei sa joci pariuri online la 888sport (L1160654W000324) si nu stii cum s-o faci ti-am pregatit acest ghid in care iti voi arata tot ce trebuie sa stii legat de aceasta casa de pariuri, de la deschiderea contului si pana la efectuarea primei retrageri.

Cum deschid cont la 888sport – Ia Bonus pana la 1000 RON doar pe acest LINK!

Da click pe 888sport.ro pentru a ti se deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos. In acea pagina va trebui sa dai click pe butonul verde pe care scrie “PARIATI ACUM”.

In acest moment se va deschide formularul de inregistrare compus din 3 pasi, formular al carui prim pas arata precum in imaginea de mai jos. Completeaza fiecare data ceruta cu mare atentie si in cele din urma finalizeaza inregistrarea.

Cum depun si cum retrag bani la 888sport

Logat fiind in cont va trebui sa dai click pe soldul contului pentru a se deschide sectiunea in care sa-ti alimentezi contul. Suma de bani (soldul) care o ai in cont o vei putea vedea in partea dreapta sus a paginii 888sport.

Poti sa-ti alimentezi contul folosind un card de credit / debit, un portofel electronic precum Skrill sau Neteller, dar si un card preplatit Paysafecard. Mai si posibilitatea de a depune prin transfer bancar, dar aceasta nu este o metoda de plata recomandata deoarece va dura cel putin o zi pana vei avea banii in cont.

Daca alegi sa depui prin Skrill sau Paysafecard dupa ce vei completa suma vei fi redirectionat catre site-urile acestor portofele electronice, acolo unde va trebui sa te loghezi in cont si sa confirmi plata.

La depunerea prin Neteller logarea in cont se face direct pe site-ul 888sport (Click AICI pentru a accesa siteul).

Depozitul cu cardul la 888sport se face foarte simplu. Scrii suma pe care vrei s-o depozitezi si completezi datele de plata solicitate (numarul cardului, luna si anul expirarii si codul de securitate din 3 cifre de pe verso). Dai click pe “Depunere” si ai efectuat prima depunere cu card Visa sau Mastercard. De la a doua depunere incolo va mai trebui sa completezi doar suma si coul de securitate din 3 cifre, celelalte date ale cardului fiind deja inregistrate.

Indiferent de metoda de plata aleasa vei putea depune cel putin 40 RON.

Sa retragi bani de la 888sport este la fel de simplu ca si atunci cand depui. Dupa cum vezi si in imaginea de mai sus (in partea stanga a ei) ai si optiunea “RETRAGERE“. Dai click pe ea, alegi metoda prin care vrei sa scoti banii din cont, scrii suma pe care vrei s-o retragi si confirmi tranzactia.

Verificarea contului la 888sport

Pentru a verifica contul va trebui sa intri pe 888sport, sa accesezi din partea dreapta sus sectiunea “Casierie” iar in tabul “Verifica date” vei gasi un formular unde va trebui sa incarci: copie dupa cartea de identitate, copie dupa o factura de utilitati pe numele tau sau dupa un extras de cont bancar detaliat, precum si copie fata-verso dupa card (pentru siguranta aici va trebui sa acoperi cele 8 cifre din mijlocul numarului cardului dar si codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului).

Primele 2 documente sunt obligatorii, in timp ce copia dupa card trebuie trimisa doar daca ai depus cu cardul pana la momentul in care faci verificarea contului.

Cum pariez online la 888sport – Intai ia Bonusul pana la 1000 RON!

Interfata de pariuri de la 888sport este identica cu cea de la Unibet. Prin urmare iti recomand sa citesti articolul Cum pariez online la Unibet pentru a vedea cum se joaca pariuri la aceasta casa.

Pariuri de pe mobil la 888sport

Pot fi juca pariuri de pe telefon sau tableta la aceasta casa de pariuri online atat de pe varianta pentru mobil a site-ului, cat si descarcand aplicatia pentru Android sau pentru iOS. Pentru Android va trebui sa descarci aplicatia intrand mai intai pe site-ul mobil 888sport.ro, in timp ce pentru iOS vei gasi aplicatia in AppStore.

Bonusuri si promotii la 888sport

In sectiunea “Promotii” de pe site-ul casei de pariuri vei vedea ce bonusuri si promotii sunt disponibile la momentul actual.

Clientilor noi 888sport le ofera un bonus de 100% din prima depunere, pana la cel mult 1.000 RON. Click aici pentru a obtine bonusul! Bonusul va fi eliberat in transe de cate 40 RON la fiecare 400 RON plasati pe pariuri cu cota minima 2. Prima transa de 40 RON va fi creditata in cont imediat ce a fost facuta cea dintai depunere.

Alaturi de acest bonus de bun-venit 888sport mai are obiceiul sa ofere castiguri cash marite la meciurile importante. Astfel, jucand primul pariu cu 50 RON pe victoria unei anumite echipe vei putea castiga de 2-3 ori mai mult decat in mod normal, daca echipa respectiva va invinge, si in plus vei mai primi si dublarea primei depuneri.

In rest la 888sport nu mai avem foarte multe oferte promotionale. Sunt vreo 2 constante, pe care te las sa le descoperi singur de pe pagina “Promotii” a casei de pariuri

Click aici pentru a deschide cont nou la 888sport si pentru a primi bonusul de pana la 1.000 RON!

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here