Cum depun si cum retrag bani la Betfair

1083

Betfair, cel mai mare site de betting exchange din lume (mai multe despre betting exchange gasesti in articolul https://www.superpont.com/pariuri-online/back-si-lay-la-pariurile-exchange/) accepta 5 metode de plata. In cazul in care vrei sa pariezi la Betfair da click aici si deschide-ti cont.

Cum depun bani la Betfair?

Pentru a efectua o depunere la Betfair va trebui sa dai click aici si dupa ce te loghezi in cont sa dai click in partea dreapta sus a paginii web pe butonul “Depunere“.

La Betfair exista 4 metode de alimentare a contului, dintre care doar 3 sunt recomandate. Prin cea de-a patra “Bank Transfer” depunerea poate dura pana la 5 zile lucratoare si nu vad vreun motiv pentru care ar trebui utilizata.

Depunerea cu cardul la Betfair

Pentru a primi bonusul pentru prima depunere, despre care am scris in articolul Bonusuri si promotii la Betfair este necesar sa faci prima depunere cu cardul de credit sau de debit. De altfel imediat ce vei da click pe butonul “Depunere” vei vedea in pagina nou deschisa ca depunerea cu cardul apare in prim-plan, pagina aratand astfel:

La prima depunere va fi necesar sa dai click pe “Adaugati card nou” pentru a adauga un card. Dupa aceea, la urmatoarele depuneri, va trebui doar sa selectezi cardul pe care vrei sa-l folosesti la efectuarea depunerii.

Atunci cand dai “Adaugati card nou” se va deschide o pagina tip pop-up de forma celei de mai jos, unde va trebui sa completezi urmatoarele date:

 • Numele titularului: este trecut automat, numele de pe card, trebuie sa fie acelasi cu numele titularului contului de pariuri, altfel vei putea efectua depuneri dar foarte probabil vei avea surprize neplacute la efectuarea retragerilor.
 • Numarul card-ului: scrie cele 16 cifre de pe fata cardului care formeaza numarul sau.
 • Data expirarii: selecteaza luna si anul expirarii cardului
 • Da click pe Adaugati card pentru a finaliza adaugarea cardului.

Odata adaugat cardul acesta va aparea automat la “Selectare card“. Acum va trebui sa scrii numarul de verificare al cardului (il gasesti pe spatele cardului) si mai trebuie sa scrii suma pe care vrei s-o depui. In final dai click pe “Depuneti si ai efectuat prima depunere cu cardul la Betfair.

Depunerea prin Skrill si Paysafecard la Betfair

Pentru a depune cu o alta metoda de plata, diferita de card, va trebui sa dai click pe “Metode alternative de plata“. Dupa aceea trebuie sa dai click pe metoda de plata dorita din cele 4 existente. Daca selectezi ca metoda de depunere Skrill sau Paysafecard pagina va arata la fel ca in imaginea de mai sus. Va trebui sa completezi suma pe care vrei s-o depui si sa dai click pe “Depunere“. Dupa aceea se va deschide o pagina noua, unde va trebui sa te loghezi fie in contul Skrill, fie in contul Paysafecard, in functie de metoda de plata aleasa, si sa confirmi plata.

Tine cont ca daca alegi Skrill sau Paysafecard ca metoda de plata adresa de e-mail folosita la deschiderea contului de pariuri Betfair va trebui sa fie identica cu adresa de mail folosita la deschiderea contului la portofelul electronic.

Depunerea prin Neteller la Betfair

Practic este similara cu cea prin Skrill sau Paysafecard, singura diferenta fiind ca aici datele de logare in contul Neteller vor trebui scrise inca de pe pagina de depunere. Bineinteles, mai trebuie scrisa suma pe care vrei s-o depui si apoi trebuie sa dai click pe butonul Depunere.

Deschide cont aici la Betfair si efectueaza prima depunere prin metoda de plata preferata!

Care este depunerea minima la Betfair?

Suma minima ce poate fi depusa in contul Betfair depinde de metoda aleasa pentru a depune, astfel:

 • Card de credit / debit – 40 RON
 • Paysafecard – 25 RON
 • Neteller si Skrill – 70 RON
 • Transfer bancar – 60 RON

Taxe depunere la Betfair

Indiferent de metoda de plata prin care alegi sa alimentezi contul nu vei fi nevoit sa platesti vreo taxa.

Cum retrag bani la Betfair?

Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului la Betfair. De asemenea nu vei putea efectua o retragere printr-o anumita metoda de plata daca n-ai folosit acea metoda si la alimentarea contului.

Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea de sus pe butonul de “Depunere“. Se va deschide apoi pagina unde se fac depunerile. Pentru a efectua o retragere va trebui sa dai click pe “Plati” si apoi pe “Retragere“.

La Betfair poti retrage doar prin metoda prin care ai depus ultima data. O sa le prezint in continuare, dar fara imagini.

Retragere prin transfer bancar – va fi necesar sa scrii toate detaliile contului bancar, incepand cu nume, prenume, IBAN etc.

Retragere pe card – va fi necesara doar scrierea sumei si a parolei contului pentru a scoate banii pe card.

Neteller, Skrill, Paysafecard – indiferent care din aceste 3 metode de plata alegi va trebui sa completezi doar suma ce o vrei retrasa si sa confirmi retragerea.

Care este retragerea minima la Betfair?

Retragerea minima difera in functie de metoda de plata aleasa, astfel:

 • Card de credit / debit – 40 RON
 • Paysafecard – 40 RON
 • Neteller si Skrill – 70 RON
 • Transfer bancar – 60 RON

Aceste limite ar putea suferi modificari la momentul la care citesti acest articol. Pe pagina “Plati“, la fiecare metoda de retragere in parte vei putea vedea care este suma minima pe care o poti scoate la momentul la care vrei tu sa scoti bani din cont.

Cat dureaza o retragere de la Betfair?

Oricare metoda de retragere alegi n-ar trebui sa se dureze mai mult de 2-3 zile lucratoare pana sa ai banii in cont. Exceptie face retragerea prin transfer bancar, la care limita s-ar putea prelungi pana la cel mult 5 zile lucratoare.

Nu uita si de verificarea contului de pariuri. Daca ea este facuta din timp, pana sa ajungi la momentul primei retrageri, o sa scurtezi timpul de asteptare al primirii banilor. In caz contrar va trebui sa astepti, probabil cu 1-2 zile, mai mult la prima retragere. In plus, verificarea contului trebuie facuta in maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

Taxe retragere la Betfair

Nu se percepe vreo taxa atunci cand scoti bani din contul de pariuri online al celui mai mare site de betting exchange din lume.

Click aci pentru a crea un cont de pariuri la Betfair!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here