Bonusuri si promotii la Betfair

476

Pe pagina Promotii din sectiunea Sportsbook a site-ului Betfair (click aici pentru a accesa sectiunea) vei vedea ce bonusuri si promotii sunt disponibile la momentul la care citesti tu acest articol.

Eu iti voi prezenta in primul rand bonusul de pana la 450 RON si voi scrie succint si despre celelalte promotii, care sunt temporare. De asemenea, in final iti voi prezenta si oferta de bun-venit din sectiunea Exchange.

Bonus Betfair Sportsbook pentru prima depunere 50% pana la 450 RON

Pentru a primi bonus de pana la 450 RON atunci cand deschizi contul va trebui sa folosesti codul promotional ZSKABL. Dupa aceea va trebui sa efectuezi o prima depunere de cel putin 100 RON folosind un card de credit sau de debit. In cazul in care alegi sa folosesti alta metoda de depunere nu te vei mai putea bucura de acest super bonus.

Bonusul va fi valabil timp de 90 de zile si totalul dintre el si suma depusa va trebui rulat de 4 ori pe bilete care sa contina cel putin un eveniment cu cota minima 1.60. Poti folosi cash out-ul la pariurile plasate din bonus, doar ca atunci cand vei inchide un pariu acesta nu va fi conta la rulaj.

Exemplu de rulaj al bonusului: depui 200 RON si vei primi bonus 100 RON. Pentru a elibera bonusul va trebui sa plasezi pariuri de cel putin 1.200 RON pe bilete cu cota minima 1.60 in urmatoarele 90 de zile.

Click aici pentru a obtine bonus 50% pana la 450 RON la Betfair Sportsbook!

Bonus Betfair Sportsbook: joci primul pariu cu 100 RON si primesti bonus 100 RON

In cazul in care bonusul de mai sus nu este pe gustul tau atunci poti alege acest bonus care este mai atractiv in opinia mea. Pentru a beneficia de acest bonus la inregistrare va trebui sa folosesti codul promotional ZSKABI. Ulterior trebuie sa faci o prima depunere de minim 100 RON utilizand cardul de credit / debit. Nu folosi alta metoda de plata deoarece nu vei mai putea primi cei 100 RON.

Dupa ce ai efectuat prima depunere va trebui sa joci un prim pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de cel putin 100 RON pe un bilet cu cota mai mare sau egala de 1.60. Bonusul va fi creditat indiferent daca pariul jucat de tine va fi castigat sau pierdut. Acesta va trebui rulat doar de 3 ori in decurs de 90 de zile. Un bilet conteaza la rulaj daca va contine cel putin o cota de cel putin 1.60.

Deschide cont aici la Betfair si pentru a primi pariul gratuit de 100 RON!

Bonus Betfair – cote marite pentru clientii noi

Alternativ bonusului pentru prima depunere ai si o alta oferta de bun-venit la Betfair. Aceasta este disponibila doar la anumite meciuri, pentru unele echipe. In ce constra promotia?

Va trebui sa deschizi un cont la Betfair folosind un anumit cont, specific promotiei respective, si sa joci primul pariu cu o miza de pana la 50 RON pe victoria echipei mentionate in cadrul promotiei. Acea echipa primeste cota marita (de la valoarea initiala pana la minim 4 si maxim 12). In cazul in care tu pariezi pe echipa respectiva si pariul va fi castigat atunci vei primi inapoi in cont miza pariului ca bani reali iar diferenta pana la castigul cu cota marita va fi creditat sub forma de bonus. In general s-au oferit cote marite fie la meciuri foarte importante, fie la partidele disputate de FCSB si / sau Barcelona.

Exemplu: Barcelona a primit cota 4 pentru victorie cu Eibar; daca te inregistrai aici la Betfair folosind codul promotional scris pe pagina promotiei si pariai 50 RON pe Barcelona ai fi primit cei 50 RON cash inapoi si dupa aceea, in maxim 24 de ore, iti mai era acordat in cont si un Bonus de 150 RON (diferenta pana la castigul cu cota 4).

Acest bonus are conditii usoare de rulaj (o data pe cote de cel putin 1.20), dar singura “problema” este aceea ca doar profitul va ramane in contul pariorului, sub forma de bani cash.

Poti primi doar una din cele 3 oferte de bun-venit pentru sectiunea Sportsbook a site-ului Betfair.

Bonus Betfair – 25 RON saptamanal

Joaca intr-o saptamana calendaristica pariuri in valoare de cel putin 125 RON pe bilete cu meciuri din fotbal la Betfair si vei primi un bonus de 25 RON in prima zi a saptamanii urmatoare. Pariurile calificante pentru promotie trebuie jucate pe evenimente cu minim 4 pronosticuri. Poti juca toata suma (125 RON) pe un astfel de bilet sau poti plasa mai multe bilete cu mize mici. Fiecare pariu de pe bilet trebuie sa aiba cota de cel putin 1.50.

Bonusul de 25 RON va fi creditat in ziua de luni si va trebui rulat o singura data pe cote de cel putin 1.20. El va fi disponibil pentru a fi rulat doar 48 de ore de la momentul creditarii. La pariurile plasate din bonus nu se returneaza si miza (exemplu un pariu din bonus cu miza 20 RON jucat pe cota 1.50 si castigat iti va aduce in cont 10 RON cash).

Alte promotii la Betfair – Click AICI pentru a accesa toate promotiile!

Pe durata sezonului 2016/17 au mai fost la Betfair 2 promotii, pe care foarte probabil le vom vedea si in sezonul fotbalistic viitor:

  1. Profituri dublate pentru pariurile pe marcatorii din Premier League – pariai pe un marcator (primul gol / ultimul gol / marcheaza oricand) si daca jucatorul pe care ai pariat va inscrie minim 2 goluri iar pariul tau a fost castigator vei primi valoarea profitului inca o data sub forma de bonus.
  2. Profituri dublate pentru pariurile de tipul peste 2.5 goluri – pariai pe un bilet cu minim 4 pronosticuri la cote de minim 1.40 pe tipul de pariu peste 2.5 goluri (meciuri din primele ligi din Anglia, Spania si Germania) si daca in toate meciurile de pe bilet se inscriau minim 4 goluri primeai valoarea profitului inca o data sub forma de Bonus.

Cum spuneam si la inceputul articolului, urmareste pagina Promotii din sectiunea Sportsbook de pe site-ul Betfair deoarece vei gasi cu siguranta si alte bonusuri si promotii atractive.

Click aici pentru a vedea care sunt ofertele promotionale curente de la Betfair!

Bonus Betfair Exchange – pariu gratuit de 10 euro

Betfair este cel mai mare site de Betting Exchange din lume si astfel multa lume care vrea sa faca trading apeleaza la serviciile acestui operator. Poti si tu sa testezi piata de Exchange chiar daca vrei sa iei si bonusul de la Sportsbook. Poti beneficia de ambele bonusuri!

Joaca un prim pariu la Exchange care sa fie solutionat in maxim 7 zile de la inregistarea contului cu o miza minima de 10 euro. In cazul in care ai ghinion si pierzi acel pariu in cel mult 48 de ore Betfair iti va returna cei 10 euro.

Joaca acum un prim pariu fara risc la Betfair Exchange!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here