Selectia lui Dani din basket 29 Octombrie

755

Galati-Dinamo
Dinamo a invins 3 echipe foarte bune ale campionatului pana acum, Tg Jiu, U BT su Mures. Fiind amandoua noi promovate cu jucatori foarte buni adusi de ambele echipe Bojovic Jay Threatt si Lemyk la galati, Babcauskas, Vucic, Sulovic, Sutalo, la Dinamo. Cei de la Dinamo arunca foarte bine de afara insa nu stau rau nici sub panou, Vucic si Sulovic inscriu regulat de sub panou.Avem la Galati un conducator de joc inteligent care joaca pt echipa avand 8.5 pase decisive pe meci terminand in DD meciul trecut cu 10 pase si 15 puncte. insa marea problema la galati este lotul. ei au doar 6-7 jucatori care pot sa evolueze la acelasi nivel 40 de min. Dinamo are banca mai lunga cu un Marinov care a marcat 27 pct cu Rovinariul cred ca dinamo are prima sansa.
Barca-Pana
ooo aici vom avea un duel interesant in toate compartimentele. Tomic si Samuels vs Kuzmic si Raduljica , Diamantidis Calathes vs Aroyo si Satoransky, Lawal vs Gist…etc un meci foaaaarte interesant in care cred ca se va marca putin. ambele echipe vin dupa 1-1 o infrangere si o victorie si nu cred ca vor sa aiba bilant negativ niciuna dupa acest meci. Grecii cu un ritm mai lent vor  duce atacurile pana la limita celor 24 de secunde. Barca este echipa mare din spania care inscrie cel mai putin, mult mai putin ca Realul. cred ca sub 153.5 e o alegere potrivita aici.
Limonges-Laboral Kutxa.
Dupa o victorie de senzatie in fata lui Oly cu un Bourousis in mare forma ajutat de Mike James si Darius Adams cred ca spaniolii se vor impune. Experienta in euroliga a spaniolilor isi poate spune deasemenea cuvantul. deasemenea Laboral sta foarte bine la recuperari avand o  medie de peste 38 de recuperari pe meci.Traore si Zerbo vor incerca sa ii faca fata lui Bourousis insa si grecul va fi ajutat de Adam Hanga care  a aratat o forma foarte buna in ultima vreme.

Alegeti ce va place de aici. am mai mica incredere in aceste meciuri decat ieri. Pariati responsabil.12179817_1019752968045203_1962894489_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here