Recomandarile lui Curry CE de basket 5 Septembrie 

100

Cand vine vorba de ceea ce vreau eu sa pariez pentru acest European, m-am indreptat clar spre Unibet. Optiuni clare, concise si excelente pentru ceea ce vreau eu sa pariez. Doua pronosticuri pentru azi, ambele single-uri.

Tomas Satornasky sa inscrie peste 15,5 puncte @ 2,40 vs Estonia , 8/10

Eh, linia asta imi place mult. Shooter-ul Barcelonei va fi in prim plan astazi contra reprezentativei lui Hallik & Co. Stiti bine ca de obicei imi place sa filozofez mult pe meci si-asa mai departe insa aici nu e cazul. 16 puncte in aproximatimv 35 de minute nu mi se pare mult. 35 de minute pentru ca aproximativ 1 minut si jumatte / sfert, Tomas se va odihni. Are o medie impresionanta de la 3 puncte si o forta de patrundere fantastica, capabila sa scoata draw-uri de la estonieni, in special de la mai lentul Hallik, asta atunci cand patrunde sub panou, cota asta e un value si trebuie profitat de ea.

Apoi, Franta vs Finlanda. Eh, asta o sa fie un galop de sanatate pentru francezi. Daca in amicale le-a dat tuturor cu terenul in cap, acum, in oficial, lucrurile o sa stea si mai bine, asta teoretic pentru ei..

Cand te uiti ce jucatori are Franta, cand stii ca Parker si Fournier fac cu ,, schimbul ” , cand stii ca-i ai sub panou pe Gobert si Diaw, cand stii ca ai un shooter in persoana lui Batum care iti arunca peste 50 % din aruncari, cand Gelabale vine de la Le Mans si face legea pe teren, poti sa te numesti doar Spania, Serbia sau Italia, poate, sa le poti pune rezistenta.

Franta favorita aici. Nu imi imaginez o victorie la fara minim 15-20 de partea francezilor. Apoi, fortam putin nota si luam un value.

La fel, tintim cel putin 1/2. La 2/2 avem un bonus. ?

Sa fie cu noroc.

Incredere Franta : 7/10 

   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here