Recomandările lui Curry 17 Octombrie 

180

Am ales meciurile zilei din baschet.Steaua vine dupa meciul cu UNICS, un meci in care au jucat foarte bine a doua repriza, au resimtit jocul dur al rusilor din prima si dau azi de un Galati care, teoretic, nu ar trebui sa le puna probleme. Am ales un handicap mai mic doar pentru faptul ca stelistii ar putea sa se menajeze pentru meciul din 21 cu Trabzonspor. VA ASTEPT LA SALA ATUNCI !

Sibienii au o vorba. CSU, intotdeauna peste ,, U” .Nu si acum. Sau cel putin nu . Sibiul are cea mai slaba echipa din ultimii 20 de ani si ,, U” trebuie sa se revanseze fata de fani dupa esecul de pe teren propriu contra celor de la Dinamo.

La Pitesti e un meci de 50-50, Dinamo avand cea mai buna echipa de shooteri din campionat. In mod normal, o sa avem un meci strans, Dinamo vine pe ascendent moral dupa victoria surprinzatoare oarecum cu Muresul, un meci in care au jucat perfect de la 3, acelasi lucru ma astept sa se intample si azi.

Olimpia Brasov – Alexandria ar trebui sa fie un meci de uzura, un meci in care nu o sa avem multe puncte marcate de la 3 si in care ambele echipe sa se anihileze reciproc, Brasovul are prima sansa, totusi.

Sfantu Gheorghe o sa iasa campioana probabil anul acesta in Romania. Nu vad cine o poate opri. Targoviste ar fi singura echipa, insa avand in vedere ca si acolo lucrurile merg din ce in ce mai rau si jucatoarele din Sfantu s-au intarit, tind sa cred ca o sa avem un meci la discretia oaspetelor.

Sistem : 4/5

Incredere bilet : 6/10 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here