Recomandarile lui Curry 12 August

94

Daca ieri am scris mult si n-a iesit nimic, astazi ne rezumam la cateva vorbe si castiguri pe masura. Asta spreram cu totii.

1. Volei – Brazilia U23 Feminin – Columbia U23 Feminin

Columbia a creeat un volei modest de-a lungul timpului si asta se vede la nationala de seniori. In schimb, Brazilia are una din cele mai talentate generatii si asta se vede in cotele partidei. Cu Barbosa pe flanc si Rodriguez ridicator, Brazilia va avea 2 arme foarte mari in viitorul apropiat Poate sa ia Columbia set? Greu. Au o echipa modesta, majoritatea meciurilor le vor pierde cu 0-3. Insa, altceva e de pus aici, parerea mea. Linia de sub / peste. 122 de puncte in partida vi se par grele? Brazilia inscrie automat 75 . 122-75 fiind 47 de puncte. 47/3 = 15-16 puncte pentru Columbia / set. In conditile in care s-ar autodepasi intr-un set, sa ajunga la un 20 + , misiunea e asigurata. Sau, cu 16 in medie / set, sunt acolo. O fi Brazilia buna..chiar atat de buna ? ? Nu cred.

Pronostic : Peste 121,5 puncte @ 2,00

2. China U23 Feminin – Thailanda U23 Feminin

Acelasi tip de pronostic si aici. E clar, China produce mai bine, are in Zhau si Xu doi wingeri excelenti insa Thailanda sta excelent pe blocaj. Initial, m-as fi dus pe un set Thailanda. Dar e posibil si un 3-0 China avand in vedere echilibrul care ar putea sa fie el…fie si in 3 seturi ! ?

Pronostic : Peste 137,5 puncte @ 1,90

Ambele meciuri incep la ora 14:00. Multa bafta sa avem ! ?

Increderea ambelor meciuri : 8/10

Astăzi avem 3 meciuri. Toate 3 de la 2. Dacă primele doua sunt volei, aici trecem pe handbal. Derby nordic la Mondialele de tineret de handbal. Meci in care Islanda e..favorita? Doar pentru că au bătut Germania? Ca in rest,au fost victorii logice. Și, în plus, Germania e o dezamăgire a acestui turneu. Norvegia stă excelent pe extreme. Când ai extreme bune, câștigi de multe ori jocul. Postul care cere cea mai mare inteligenta in jocul de hanbdal e cel de extremă. Islanda e superioara la 9m, Norvegia are poarta și extremele mai bune. De ce contează atât de mult? Extremele pleacă anticipat pe contraatac. De ele depind cam 70-80 % din golurile de pe contraatac. Cu Norvegia în forma ei obișnuită, chiar nu vad cum să piardă azi cu Islanda. Poarta ajuta mult dacă ne gândim la norvegieni. Norvegia nu pierde azi. Încredere 8/10
  

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here