Pontul zilei Andrei 31 Mai, Sassuolo – Genoa

123

Sassuolo – Genoa

In aceasta seara avem parte de ultima etapa din Seria A, un meci fara miza pentru ambele echipe.
Despre Sassuolo putem spune multe, pot remiza cu Palermo, iar apoi sa castige cu AC Milan, sau pot sa piarda la Cagliari si apoi sa invinga pe Inter. Un lucru este clar, cam in toate meciurile pe care Sassuolo le joaca avem parte de multe goluri, in 4 din ultimele 6 etape de Serie A, in meciurile in care a jucat Sassuolo s-au inscris cel putin 3 goluri: 3:2, 2:3, 0:3 si 3:2. Pe teren propriu, Sassuolo a reusit sa invinga pe Empoli, Verona, Inter, Parma, Chievo si AC Milan. La Sassuolo vor lipsi doar Antei si Terranova.
De cealalta parte, Genoa este fara nici o discutie la unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani, pot termina campionatul chiar pe pozitia a 5-a daca inving pe Sassuolo si pierde Fiorentina. La meciurile lui Genoa se inscriu cele mai multe goluri (in ultimele etape de Seria A): 3:2, 1:4, 5:1, 2:0, 1:3, 3:1, 2:1 si cam in fiecare meci se inscriu foarte multe goluri, fie ca sunt in deplasare, fie ca sunt pe teren propriu. La Genoa vor lipsi: Borriello, Niang, Ariaudo si Marchese.
In concluzie: Cred ca ambele echipe vor juca la spectacol in aceasta ultima partida si vom avea parte de multe goluri, singurul obiectiv pentru Genoa cred ca ramane locul 5, dar nu este o prioritate.
Pronostic: Peste 3,5 goluri, cota 2,20

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here