Tipuri de sisteme complexe la pariuri

581

Sistemele de joc la pariuri sportive sunt combinatii cu ajutorul carora putem castiga chiar si daca nu ies toate pronosticurile de pe bilet. Atunci cand joci sisteme la pariuri trebuie sa ai grija si la cote deoarece multi pariori au castigat de-a lungul timpului mai putin decat au pariat jucand sisteme pe cote mici. Indicat ar fi la un pariu tip sistem sa ai pe bilet cote de cel putin 1.80, exceptie facand sistemele cu baza, la care bazele pot avea cote mai mici.

Avem 2 tipuri de sisteme mari si late la pariurile online. Sistemele clasice, precum 2 din 3, 4 din 6, 12 din 15 etc si sistemele complexe. In acest articol iti voi spune care sunt aceste sisteme complexe pe care le gasesti doar la casele de pariuri online.

  1. Sistem patent – pe un bilet care cuprinde 3 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 7 pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 3 pariuri combinate de 2 si un pariu combinat de 3. Se castiga daca cel putin unul din cele 3 pronosticuri va fi castigator.
  2. Sistem Trixie – pe un bilet care cuprinde 3 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 4 pariuri, astfel: 3 pariuri combinate de 2 si un pariu combinat de 3. Se castiga daca cel putin 2 din cele 3 pronosticuri vor fi castigatoare.
  3. Sistem Yankee – pe un bilet care cuprinde 4 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 11 pariuri, astfel: 6 pariuri combinate de cate 2, 4 pariuri combinate de 3 si un pariu combinat de 4. Se castiga daca cel putin 2 pronosticuri din 4 vor fi castigatoare.
  4. Sistem Lucky 15 – pe un bilet care cuprinde 4 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 15 pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 6 pariuri combinate de cate 2, 4 pariuri combinate de 3 si un pariu combinat de 4. Se castiga daca cel putin un pronostic din 4 va fi castigator.
  5. Sistem canadian – pe un bilet care cuprinde 5 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 26 de pariuri, astfel: 10 pariuri combinate de 2, 10 pariuri combinate de 3, 5 pariuri combinate de 4 si un pariu combinat de 5. Se castiga daca cel putin 2 din cele 5 pronosticuri vor fi castigatoare.
  6. Sistem Lucky 31 – pe un bilet care cuprinde 5 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 31 de pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 10 pariuri combinate de 2, 10 pariuri combinate de 3, 5 pariuri combinate de 4 si un pariu combinat de 5. Se castiga daca cel putin unul din cele 5 pronosticuri va fi castigator.
  7. Sistem Heinz – pe un bilet format din 6 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 57 de pariuri, astfel: 15 pariuri combinate de 2, 20 de pariuri combinate de 3, 15 pariuri combinate de 4, 6 pariuri combinate de 5 si un pariu combinat de 6. Se castiga daca cel putin 2 din cele 6 pronosticuri vor fi castigatoare.
  8. Sistem Lucky 63 – pe un bilet format din 6 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 63 de pariuri, astfel: cate un pariu single pentru fiecare pronostic, 15 pariuri combinate de 2, 20 de pariuri combinate de 3, 15 pariuri combinate de 4, 6 pariuri combinate de 5 si un pariu combinat de 6. Se castiga daca cel putin unul din cele 6 pronosticuri va fi castigator.
  9. Sistem Super Heinz – pe un bilet format din 7 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 120 de pariuri, astfel: 21 de pariuri combinate de 2, 35 de pariuri combinate de 3, 35 de pariuri combinate de 4, 21 de pariuri combinate de 5, 7 pariuri combinate de 6 si un pariu combinat de 7. Se castiga daca cel putin 2 din cele 7 pronosticuri vor fi castigatoare.
  10. Sistem Goliath – pe un bilet care cuprinde 8 pronosticuri vei putea selecta acest sistem, caz in care se vor forma 247 de pariuri, astfel: 28 de pariuri combinate de 2, 56 de pariuri combinate de 3, 70 de pariuri combinate de 4, 56 de pariuri combinate de 5, 28 de pariuri combinate de 6, 8 pariuri combinate de 7 si un pariu combinat de 8. Se castiga daca cel putin 2 din cele 8 pronosticuri vor fi castigatoare.

Casele de pariuri online recomandate de SuperPont unde poti juca aceste sisteme sunt urmatoarele:

La oricare casa de pariuri de mai sus deschizi cont, de pe linkurile respective, ai GARANTAT Acces 100% GRATUIT in Grupul Superpont Premium – cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here