Strategii pariuri – sistemul scorului par

918

Dupa cum ii spune si numele in cadrul sistemului par va trebui sa plasam pariuri pe faptul ca anumite meciuri se vor incheia cu numar par de goluri, adica: 0, 2, 4, 6, 8, 10 etc

Teoretic sunt sanse de 50% ca intr-un meci sa se inscrie un numar de goluri par si, bineinteles, tot de 50% ca meciul respectiv sa se incheie cu un numar de goluri impar. Practic insa, in conditiile in care un meci incepe de la 0:0 sunt sanse ceva mai mari sa avem parte la finalul unei partide de un numar par de goluri, categorie in care intra si 0.

Vezi AICI un exemplu de Sistem al Scorului Par!

Echipele pe care pariem la acest sistem pot fi alese in functie de rezultatele recente. Chiar daca unii mizeaza in cadrul strategiei pe acele echipe care vin dupa serii de rezultate impare, in mod normal ar trebui sa se parieze pe echipele care au deja 2-3 meciuri la rand terminate cu numar par de goluri, si in special cu egaluri. O echipa care are 3 rezultate de egalitate in ultimele 4-5 etape va fi mai predispusa sa termine un nou meci in acelasi mod in urmatoarea perioada.

Sistemul scorului par ar trebui aplicat in acelasi timp cu o strategie precum Martingale, dar doar ca usor modificata. Este nevoie de aceasta modificare deoarece pentru tipul de pariu “numar de goluri par” casele de pariuri ofera cote de 1.90, ori la Martingale pentru a avea rezultate este necesara o cota de cel putin 2.

Poti folosi Martingale modificata crescand miza dupa fiecare pariu pierdut de 2.2x.

Exemplu:

  • Pariu 1: 10 RON x cota 1.90 – pierdem – total -10 RON
  • Pariu 2: 22 RON x cota 1.90 – pierdem – total -32 RON
  • Pariu 3: 48.4 RON x cota 1.90 – pierdem – total -80.4 RON
  • Pariu 4: 106.48 RON x cota 1.90 – castigam – total +15.43 RON

Sistemul scorului par este una din cele mai folosite 10 strategii de pariere, una la care insa mizele cresc destul de brusc (in exemplul meu a crescut de 10 la 106 RON dupa doar 3 pariuri piedute la rand si gandeste-te ca pot veni si 5-6 pierderi consecutive) dar care pe termen scurt ti-ar putea fi de folos.

Ai putea alege acest sistem de pariere pentru a rula bonusul de pana la 500 RON acordat de betano.ro la efectuarea primei depuneri. Depui 500 RON si vei avea 1000 RON pentru pariuri, suficient pentru a acoperi 4 pierderi consecutive.

Aplica sistemul scorului par la aceasta casa de pariuri online!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here