Strategii pariuri – Martingale

639

Sistemul denumit Martingale a aparut pentru prima data la jocul cu moneda, care se practica azi in meciurile de fotbal pentru a se stabili cine incepe mingea, ma refer la “cap/pajura” sau “stema/ban” dupa cum mai este el cuoscut. In timp a fost luat in calcul si de cei care jucau ruleta online si intr-un final a ajuns sa fie folosit si de catre pariori.

Ce este Martingale?

Una dintre cele mai folosite 10 strategii de pariere, Martingale presupune dublarea mizei de fiecare data cand un pariu a fost pierdut. Se incepe de la 1 unitate (care poate fi 1 RON, 10 RON, 100 RON etc, depinde cat isi permite fiecare) si se merge pe principiul ca nu pot fi pierdute foarte multe pariuri consecutive.

In momentul in care jucatorul castiga un pariu el va recupera investitia de pana la momentul respectiv si va face si profit. Pentru a aplica cu succes Martingale pariurile trebuie sa fie jucate pe cote de cel putin 2.

Incearca Strategia Martingale pe cele mai tari cote doar AICI! In plus ai si 30 de zile de Abonament Superpont Premium GRATUIT!!!

Cati bani trebuie sa ai la dispozitie pentru a aplica strategia Martingale?

Inainte de a te apuca de aceasta strategie trebuie sa faci un mic calcul. Ideal ar fi sa ai in cont bani suficienti cat sa acoperi macar 5-6 pierderi. Asta inseamna ca daca iti propui sa incepi cu 100 RON ar trebui sa ai disponibili cel putin 6.300 RON (100+200+400+800+1.600+3.200). Problema este ca daca se ajunge la 6 pariuri consecutive pierdute deja investitia incepe sa devina extrem de mare.

Exemplu de aplicare a strategiei Martingale pornind de la 100 RON si jucand cota 2 pe fiecare bilet. Click AICI!
Pas 1: Miza 100 RON; pariu pierdut
Pas 2: Miza 200 RON; pariu pierdut
Pas 3: Miza 400 RON; pariu pierdut
Pas 4: Miza 800 RON; pariu pierdut
Pas 5: Miza 1.600 RON; pariu castigat
Miza totala este de 3.100 RON iar daca pariul de la pasul 5 va fi castigat vei lua 3.200 RON (presupunand ca joci o cota de exact 2.00).

Dupa cum se poate observa si din exemplul de mai sus, cu ajutorul Martingale se poate face profit castigand un singur pariu din 5 jucate.

Incearca strategia Martingale la aceasta agentie de pariuri online!

Ne asumam riscuri mari atunci cand aplicam Martingale

Teoretic totul suna bine si frumos; cine nu poate prinde un pariu din 5 de cota 2+ ar trebui sa lase pariurile deoparte. Dar sunt si momente in care pur si simplu nu intra nimic. Urmand exemplul de mai sus, daca nici pasul 5 n-ar fi fost castigat am fi avut o gaura totala de 3.100 RON. Sa mergem si mai departe la miza de 3.200 RON deja devenea foarte riscant. Presupunem ca acceptam pierderea, ne opream la pasul 5 si o luam de la capat. Minusul de 3.100 RON ar urma insa sa fie recuperat foarte, foarte greu. Practic am avea nevoie sa prindem ulterior hai sa nu zicem 31, pentru ca nu se va juca doar cote de 2.00, dar macar 25 de serii castigatoare (sa nu mai ajungem din nou la pasul 5 si sa-l pierdem) pentru a reusi sa acoperim pierderea initiala! E clar ca este foarte riscant!

Avantajele strategiei Martingale

  • Nu necesita foarte mult timp pierdut.
  • Poate fi utilizata pe foarte multe tipuri de pariuri, inclusiv pe pariuri pe sporturi virtuale.
  • Un pariu castigat aduce profit indiferent cate pariuri am pierdut inainte.

Dezavantajele strategiei Martingale

  • Este necesara o suma de bani consistenta (gandeste-te ca daca vei incepe cu 10 RON s-ar putea sa ajungi sa risti 160 RON pentru un profit de doar 10 RON).
  • La unele case de pariuri online s-ar putea sa apara probleme atunci cand se ajunge la mize mai mari. De exemplu aplici Martingale incepand de la 200 RON si ajungi la pasul 6, la care trebuie sa joci o miza de 6.400 RON, caz in care daca meciul este dintr-o competitie mai de mana a doua s-ar putea sa ai probleme legata de miza maxima (mai ales daca agentia detecteaza ca joci constant aceasta strategie).

In ce situatii poti aplica Martingale. Testeaza asta AICI si vezi daca functioneaza!

Foarte multi pariori aplica Martingale la pariuri pe rezultatul de egalitate al unei echipe de fotbal care in ultimele 4-5 meciuri n-are nicio remiza. Cota pentru egal este mai mare, in general de minim 3.00, si astfel si castigul va fi mai mare atunci cand va veni un pariu castigator. Problema in aceasta situatie este ca va trebui sa ai saptamanal o suma de bani blocata pentru a dubla miza pana iese acel pariu. Ce te faci insa daca dai peste o echipa precum Sporting Gijon, care in sezonul 2008/09 din La Liga a inregistrat primul egal de abia in etapa a 34-a?

Mai sunt pariori care aplica Martingale la pariurile live pe tenis pe tipul de pariu “urmatorul game se va termina cu break”. Aici avantajul este ca nu mai este nevoie sa astepti chiar si 1-2 luni pana va iesi un pariu deoarece meciuri de tenis au loc aproape zilnic. Problema este ca la fel de rapid cum pot veni castigurile, tot la fel pot de rapid pot aparea si pierderile.

Se mai poate folosi strategia Martingale si pentru a juca un pariu de tipul peste 2.5 goluri pe anumite echipe din ligi precum Franta Ligue 2. In 90% din cazuri cotele pentru acest pronostic sunt de cel putin 2. Problema este ca si aici pot aparea echipe cu serii lungi de meciuri incheiate cu sub 2.5 goluri.

Este Martingale o strategie eficienta? Greu de spus! Daca bugetul iti permite atunci poate fi. Spun asta in sensul in care daca poti sa incepi macar cu 100 RON si-ti poti asuma o pierdere de 5-6 pariuri consecutive atunci este ok, daca nu mai bine n-o lua in calcul.

Martingale poate fi aplicata pentru a debloca mai rapid si, teoretic, mai in siguranta un bonus. De exemplu la Netbet (deschide cont aici) primesti bonus 100% din prima depunere pana la 450 RON. Pentru a lua bonusul maxim si pentru a-l elibera va trebui sa plasezi pariuri in valoare de 4.050 RON. Astfel aplicand Martingale rulajul ar putea fi facut ceva mai usor.

Click aici pentru a vedea care este agentia de pariuri la care iti recomand sa aplici strategia Martingale!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here