Strategii pariuri – Labouchere

656

Ai auzit de Labouchere dar nu stii ce presupune aceasta strategie? Tocmai de aceea m-am gandit sa scriu acest articol, in care iti voi explica tot ce trebuie sa stii despre strategia Labouchere.

Una dintre cele mai folosite 10 strategii la pariuri presupune formarea unui sir de numere cuprinse intre 1 si 9. Miza celui dintai pariu va fi egala cu totalul primului si ultimului numar din sir. In cazul in care pariul va fi castigat, atunci cele 2 numere vor fi eliminate din sir. Daca pariul va fi pierdut, atunci miza respectiva va trebuie adaugata la finalul sirului.

In cazul in care aplici strategia Labouchere pe cote de cel putin 2.00 in momentul in care elimini toate numerele din lista profitul obtinut, in unitati, va fi egal cu suma tuturor cifrelor din sirul initial.

Exemplu de aplicare a strategiei Labouchere – VEZI AICI un exemplu concret!

Avem sirul format din numerele: 1, 2, 5, 3, 9, 7 astfel ca profitul propus este de 27 de unitati (valoarea unei unitati si-o stabileste fiecare in functie de bugetul avut la dispozitie). Pariurile din exemplu vor fi considerate la cota 2.00.

  • Pariu 1 – miza 8u (1+7) – castigam – noul sir de numere: 2, 5, 3, 9
  • Pariu 2 – miza 11u (2+9) – pierdem – noul sir de numere: 2, 5, 3, 9, 11
  • Pariu 3 – miza 13u (2+11) – pierdem – noul sir de numere 2, 5, 3, 9, 11, 13
  • Pariu 4 – miza 15u (2+13) – castigam – noul sir de numere 5, 3, 9, 11
  • Pariu 5 – miza 16u (5+11) – castigam – noul sir de numere 3, 9
  • Pariu 6 – miza 12 u (3+9) castigam – am incheiat sirul si am facut profit 27u

Aplica aici Strategia Labouchere si vei primi un bonus de bun-venit de 900 RON!

In mod normal, pentru a reusi sa terminam un sir si sa facem profitul stabilit ar trebui sa castigam cel putin 33.3% din pariuri, asta deoarece sunt sterse cate 2 numere pentru fiecare numar adaugat. Apare insa si un “dar”. Acest dar este reprezentat de faptul ca terminand lista mai tarziu, mizele vor ajunge sa fie si mai mari si astfel bugetul pentru aceasta strategie va trebui sa fie mai mare.

De ce trebuie sa tii cont in alegerea sirului de unitati?

Chiar daca la prima vedere pare ca este scris haotic, un sir in cadrul acestei strategii nu trebuie sa fie foarte lung si numerele sa nu fie foarte mari, deorece vei risca sa ajungi la mize mari dupa mai multe pariuri pierdute la rand.

In cazul in care ai un buget mai restrans poti de exemplu sa-ti faci un sir care sa arate astfel: 1, 2, 3, 3, 1, 1 si in acest mod cresterea mizei, daca se pierd mai multe pariuri la rand, nu va fi foarte brusca. Acesta este de altfel si marele avantaj al strategiei, faptul ca poate fi aplicata atat de cineva care depune 100 RON la betano.ro pentru a primi bonus 100 RON, cat si de cineva care alege maxbet.ro pentru a lua bonus de 900 RON atunci cand face prima depunere de 900 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here